איך להכין נתח אנטריקוט שלם סו-ויד

תוכן עניינים

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון שיעזור לכם להכין נתח אנטריקוט שלם בצורה מושלמת.

מרכיבים

  • נתח אנטריקוט בקר במשקל 2 ק"ג
  • 20 גרם מלח דק
  • 10 גרם פלפל שחור גרוס
  • 5 גרם פלפל אנגלי טחון
  • מעט כוסברה טחונה (5 גרם)

אופן הכנה

  1. מחממים את אמבט הסו-ויד ל-56 מעלות.
  2. מערבבים את כל חומרי הטעם בקערה גדולה. מעסים את נתח הרוסטביף בתערובת התבלינים, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט הסו-ויד למשך 4 שעות.
  3. מוציאים את השקית ובה האנטריקוט מאמבט הסו-ויד, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. מחממים את נתח האנטריקוט השלם מעל הגריל בחום נמוך.
  5. מפרידים את נתח הטבחים, צורבים אותו בשלמותו.
  6. פורסים את לב האנטריקוט לסטייקים, צורבים אותם על הגריל עד שהם הופכים זהובים ופריכים.

קרדיט למתכון הולך לרפי אהרונוביץ'.

צילום: ירון ברנר.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

תוכן עניינים

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי