איך להכין סטייק לחי 1

איך להכין סטייק לחי

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של סטייק לחי.

מרכיבים

  • 2 ק"ג נתח לחי נקי
  • 20 גרם מלח
  • 10 גרם פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. מחממים את אמבט ה-סו ויד ל-75 מעלות.
  2. מתבלים היטב את הלחי ואורזים בוואקום בשקית ייעודית. מעבירים לאמבט ה-סו ויד למשך 24 שעות.
  3. מוציאים את השקית ובה הירקות מאמבט ה-סו ויד, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. פורסים לסטייקים וצורבים על הגריל משני הצדדים.

קרדיט למתכון הולך לרפי אהרונוביץ'. 

צילום: ירון ברנר.