Shopping Cart

צריכים עזרה?

דברו איתנו בוואטסאפ

Google ג גוגל
5.0
מבוסס על 575 ביקורות

איך להכין סטייק לחי

תוכן עניינים

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של סטייק לחי.

מרכיבים

  • 2 ק”ג נתח לחי נקי
  • 20 גרם מלח
  • 10 גרם פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. מחממים את אמבט ה-סו ויד ל-75 מעלות.
  2. מתבלים היטב את הלחי ואורזים בוואקום בשקית ייעודית. מעבירים לאמבט ה-סו ויד למשך 24 שעות.
  3. מוציאים את השקית ובה הירקות מאמבט ה-סו ויד, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. פורסים לסטייקים וצורבים על הגריל משני הצדדים.

קרדיט למתכון הולך לרפי אהרונוביץ’. 

צילום: ירון ברנר.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

תוכן עניינים

Google ג גוגל
5.0
מבוסס על 575 ביקורות
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מתל אביב
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

Google ג גוגל
5.0
מבוסס על 575 ביקורות