איך להכין שיפודים של שקדי עגל

תוכן עניינים

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של שיפודים של שקדי עגל.

מרכיבים

  • 2 ק”ג שקדי עגל
  • 20 גרם מלח
  • 5 גרם פלפל שחור גרוס
  • מעט תערובת 5 תבלינים
  • אופן הכנה

אופן ההכנה

  1. מחממים את אמבט הסו-ויד ל-58 מעלות.
  2. מערבבים את כל חומרי הטעם בקערה גדולה, מעסים את השקדים בתערובת התיבול, אורזים בוואקום בשקית ייעודית יחד עם הנוזלים ומעבירים לאמבט הסו-ויד למשך שעתיים.
  3. מוציאים את השקית ובה השקדים מאמבט הסו-ויד, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. לקראת ההגשה פותחים את שקית הוואקום, חותכים את השקדים לקוביות ומשפדים.
  5. צולים היטב בגריל חם עד שהשקדים משחימים היטב מכל הצדדים.

קרדיט למתכון הולך לרפי אהרונוביץ’. 

צילום: ירון ברנר.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי