יכול להיות ששמעתם כבר על סו-ויד אבל לא ממש הבנתם על מה מדובר ויותר חשוב, איך זה יכול להיות רלוונטי אליכם ולמטבח שלכם. אז אנחנו שמחים לבשר לכם שבישול סו-ויד נהיה פופלארי יותר מיום ליום ולא מדובר בטרנד חולף בעיקר לאור העובדה שבישול בסו-ויד הוא מאד פשוט והתוצאות שמקבלים הן מעולות וטעימות ברמה אחרת מבישול רגיל למי שהוא לא מאסטר שף.

ישנם 2 סוגים עיקריים של מכשירי בישול סו-ויד: תנורי בישול שהם בעצם מכשירי All in One ומכשירי מוט – Immersion Circulators. חשוב להבין ששני הסוגים נועדו לאותה הפעולה והיא לבשל אוכל בטמפרטורה קבועה לאורך כל זמן הבישול. הבישול הזה נעשה על ידי הכנסת האוכל לשקית אטומה לפני הבישול והכנסתו למיכל מים אשר חוממו לטמפרטורה ספציפית מראש שתישמר לאורך כל זמן הבישול. מכשירי בישול סו-ויד בעצם מאפשרים לחמם את המים לטמפרטורה הרצויה ולשמר עליה לאורך זמן כשבסיום אתם מקבלים אוכל שבושל בדיוק במידה הנכונה מבפנים ומבחוץ.