KETO CHEF

שף עודד טלמור אובחן עם מחלת קרוהן בגיל 24 והחל לחקור ולהתנסות בכל תזונה אפשרית עד אשר גילה את התזונה הקטוגנית ובעזרתה ריפא את עצמו ממחלת הקרוהן אשר מוגדרת ברפואה הקונבנציונלית כמחלה כרונית חשוכת מרפא.

את הקריירה המקצועית התחיל עודד כשעבד עם סלבריטי שף וולפגנג פאק בלאס ווגאס כמנהל תפעול ופיתוח עסקי. בתקופה הזו ניהל את מסעדת ספאגו האגדית בברלי הילס ובמלון קיסר בלאס ווגאס והיה שותף בפיתוח CUT – סטייקהאוס שנבחר לטוב ביותר בארהב שנתיים ברציפות וכיום מונה סניפים בלונדון, סיגפור, ניו יורק, לוס אנגלס, דובאי ולאס ובגיל 34 מונה טלמור לשותף ברשת ( Associate Partner) – הצעיר ביותר אי פעם מאז שיוסדה ב 1982.

ב-2019 חזר טלמור להתגורר בארץ בפעם השנייה והקים ביחד עם חבר ילדות, רועי וולף, סמנכל מצות אביב, את המותג KETO CHEF – ליין מוצרים הראשון בישראל המותאם לתזונה הקטוגנית. KETO BUN – לחמניה מקמח שקדים עם פחות מ 4גר פחמימה ללחמניה הושק בארץ ביולי 2020 ונמכר בלמעלה מ 100 חנויות טבע ברחבי הארץ.

כבר בנובמבר 2020 השיקו טלמור ווולף שני מוצרים נוספים KETO CRUMBS – פירורי מאפה על בסיס קמח שקדים ו- KETO MINI GRISSINI – חטיף קטוגני ראשון מסוגו בעולם על בסיס קמח שקדים, צ’יה ושומשום.

סנן מוצרים

מציג את כל 3 התוצאות

  • SALE
    25.00 הוספה לסל
  • SALE
    25.00 הוספה לסל
  • 49.00 הוספה לסל
סנן מוצרים

מציג את כל 3 התוצאות