מדריך בישול סו-ויד לבקר

הורידו את המדריכים

בגרסה מוכנה להדפסה!

יש המון מה ללמוד אודות בישול בקר סו-ויד אבל אל תתנו לזה להלחיץ אתכם. כל המורכבות נובעת מהאם הנתח הוא רך, קשה, עבה או דק. ככלל אצבע, נתכים רכים ודקים דורשים פחות זמן בישול מנתחים קשים ועבים.

מומלץ שתתחילו לבשל נתחים רכים ודקים ובהמשך תתקדמו לנתחים הקשים והעבים אשר דורשים זמני בישול ארוכים יותר.

הידעתם?

  • מעור של פרה אחת אפשר לעשות 20 כדורי פוטבול.
  • באורוגוואי, ניו-זילנד, ארגנטינה, ברזיל ואוסטרליה יש יותר פרות מתושבים.
  • פרות יכולות לשמוע תדרים נמוכים וגבוהים יותר מבני אדם.
  • תקופת ההיריון של הפרה היא 9 חודשים כמו אצל בני האדם.
מדריך בישול סו-ויד לבקר 1