מדריך בישול סו-ויד לביצים 1

מדריך בישול סו-ויד לביצים

הורידו את המדריכים

בגרסה מוכנה להדפסה!

בישול ביצים סו-ויד הוא קל מאד הודות לכך שניתן לבשל אותן ללא שום צורך בשקית בישול. פשוט הכניסו אותן למים ובשלו בטמפרטורה המתאימה למידת העשייה שאתם רוצים וזהו.

ביצים רגישות מאוד לטמפרטורה והמרקם שלהן יכול להשתנות באופן דרסטי בתוך הטווח שבין 60°C ל – 65°C מעלות. החלבון של הביצה מתחיל להקריש ב – 60°C ונקבע בסביבות ה – 80°C בעוד שהחלמון של הביצה מתחיל להקריש ב – 65°C ונקבע בסביבות ה 70°C.

מדריך בישול סו-ויד לביצים 2