מדריך בישול סו-ויד לביצים

בישול ביצים סו-ויד הוא קל מאד הודות לכך שניתן לבשל אותן ללא שום צורך בשקית בישול. פשוט הכניסו אותן למים ובשלו בטמפרטורה המתאימה למידת העשייה שאתם רוצים וזהו.

ביצים רגישות מאוד לטמפרטורה והמרקם שלהן יכול להשתנות באופן דרסטי בתוך הטווח שבין 60°C ל – 65°C מעלות. החלבון של הביצה מתחיל להקריש ב – 60°C ונקבע בסביבות ה – 80°C בעוד שהחלמון של הביצה מתחיל להקריש ב – 65°C ונקבע בסביבות ה 70°C.

משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי