עגלת קניות

מדריך בישול סו-ויד לביצים

בישול ביצים סו-ויד הוא קל מאד הודות לכך שניתן לבשל אותן ללא שום צורך בשקית בישול. פשוט הכניסו אותן למים ובשלו בטמפרטורה המתאימה למידת העשייה שאתם רוצים וזהו.

ביצים רגישות מאוד לטמפרטורה והמרקם שלהן יכול להשתנות באופן דרסטי בתוך הטווח שבין 60°C ל – 65°C מעלות. החלבון של הביצה מתחיל להקריש ב – 60°C ונקבע בסביבות ה – 80°C בעוד שהחלמון של הביצה מתחיל להקריש ב – 65°C ונקבע בסביבות ה 70°C.

משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

שירות לפני הכל
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

צריכים עזרה?
אנחנו פה!

שירות לפני הכל!

שתפו בפייסבוק

קבוצת הפייסבוק

עגלת קניות

צריכים
עזרה?

שירות
לפני הכל!

שתפו
בפייסבוק

עגלת
קניות

מדריך זמן וטמפרטורה לבישול סו ויד!

בשביל לבשל בוואקום אתם צריכים לדעת 2 דברים. טמפרטורה וזמן. במדריך הזה תקבלו את השילוב הנכון לבשר בקר, כבש, עוף, דגים, ירקות, פירות וביצים.

השאירו את המייל והמדריך בדרך אליכם!