מדריך בישול סו-ויד לביצים

בישול ביצים סו-ויד הוא קל מאד הודות לכך שניתן לבשל אותן ללא שום צורך בשקית בישול. פשוט הכניסו אותן למים ובשלו בטמפרטורה המתאימה למידת העשייה שאתם רוצים וזהו.

ביצים רגישות מאוד לטמפרטורה והמרקם שלהן יכול להשתנות באופן דרסטי בתוך הטווח שבין 60°C ל – 65°C מעלות. החלבון של הביצה מתחיל להקריש ב – 60°C ונקבע בסביבות ה – 80°C בעוד שהחלמון של הביצה מתחיל להקריש ב – 65°C ונקבע בסביבות ה 70°C.

מדריך בישול סו-ויד לביצים 1
משלוח חינם

על כל הזמנה מעל ₪500

משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

אחריות לשנתיים

על מוצרי אנובה

100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי