מדריך בישול סו-ויד לפירות

84°C היא טמפרטורת הקסם בבישול רוב הפירות וזאת בגלל שהם מכילים פקטין אשר מתחיל להתפרק ב – 84°C. פירות וירקות אשר מבושלים סו-ויד הם רכים יותר ועם טעם טבעי חזק, מתוק ומרוכז הודות לכך שהם מתבשלים בתוך המיץ של עצמם.

כל הפירות יכולים להיות מבושלים סו-ויד אבל זמני הבישול והטמפרטורות משתנים בהתאם למוצקות של הפרי וכדאי גם לקחת בחשבון את מידת הבשלות של הפרי אשר משחקת תפקיד ויכולה להשפיע על זמני הבישול.

משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי