מדריך בישול סו-ויד לפירות 1

מדריך בישול סו-ויד לפירות

הורידו את המדריכים

בגרסה מוכנה להדפסה!

84°C היא טמפרטורת הקסם בבישול רוב הפירות וזאת בגלל שהם מכילים פקטין אשר מתחיל להתפרק ב – 84°C. פירות וירקות אשר מבושלים סו-ויד הם רכים יותר ועם טעם טבעי חזק, מתוק ומרוכז הודות לכך שהם מתבשלים בתוך המיץ של עצמם.

כל הפירות יכולים להיות מבושלים סו-ויד אבל זמני הבישול והטמפרטורות משתנים בהתאם למוצקות של הפרי וכדאי גם לקחת בחשבון את מידת הבשלות של הפרי אשר משחקת תפקיד ויכולה להשפיע על זמני הבישול.

מדריך בישול סו-ויד לפירות 2