מדריך בישול סו-ויד לכבש 1

מדריך בישול סו-ויד לכבש

הורידו את המדריכים

בגרסה מוכנה להדפסה!

כמו בסוגי בשר אחרים לבישול סו-ויד, כאשר קונים בשר כבש צריך להתמקד בנתחים הרזים כי אתם לא צריכים את השומן כדי שהוא ייצא טעים מאד.

במדריך הזה נתמקד ב 4 סוגי נתחים מרכזיים: סטייק, צלעות, פילה צוואר ושנקס כאשר השניים האחרונים הם הפופלאריים ביותר בגלל שהם נתחים רכים ועסיסיים מאד הודות לטמפרטורות הנמוכות והבישול הארוך.

הידעתם?

  • בשנת 1996, כבשה בשם דולי הייתה היונק הראשון ששוכפל.
  • בסין יש את מספר הכבשים הגדול ביותר.
  • בדומה לזנים אחרים (וגם לבני אדם), כבשים מתקשרות בעזרת קולות שונים אשר מביעים רגשות שונים. הם גם מביעים ומזהים רגשות בעזרת הבעות פנים.
מדריך בישול סו-ויד לכבש 2