מדריך בישול סו-ויד לכבש

יש המון מה ללמוד אודות בישול בקר סו-ויד אבל אל תתנו לזה להלחיץ אתכם. כל המורכבות נובעת מהאם הנתח הוא רך, קשה, עבה או דק. ככלל אצבע, נתכים רכים ודקים דורשים פחות זמן בישול מנתחים קשים ועבים. מומלץ שתתחילו לבשל נתחים רכים ודקים ובהמשך תתקדמו לנתחים הקשים והעבים אשר דורשים זמני בישול ארוכים יותר.

הידעתם?

  • בשנת 1996, כבשה בשם דולי הייתה היונק הראשון ששוכפל.
  • בסין יש את מספר הכבשים הגדול ביותר.
  • בדומה לזנים אחרים (וגם לבני אדם), כבשים מתקשרות בעזרת קולות שונים אשר מביעים רגשות שונים. הם גם מביעים ומזהים רגשות בעזרת הבעות פנים.
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי