מדריך בישול סו-ויד לירקות 1

מדריך בישול סו-ויד לירקות

הורידו את המדריכים

בגרסה מוכנה להדפסה!

84°C היא טמפרטורת הקסם בבישול רוב הירקות וקטניות וזאת בגלל שהן מכילות פקטין אשר מתחיל להתפרק ב – 84°C. פירות וירקות אשר מבושלים סו-ויד הם רכים יותר ועם טעם טבעי חזק, מתוק ומרוכז הודות לכך שהם מתבשלים בתוך המיץ של עצמם.

הידעתם?

  • אכילת שום יכולה להרחיק יתושים, לא רק ערפדים ;)
  • פלפל אדום וצהוב מכיל פי 4 יותר ויטמין סי מתפוזים.
מדריך בישול סו-ויד לירקות 2