עגלת קניות

מדריך בישול סו-ויד לירקות

84°C היא טמפרטורת הקסם בבישול רוב הירקות וקטניות וזאת בגלל שהן מכילות פקטין אשר מתחיל להתפרק ב – 84°C. פירות וירקות אשר מבושלים סו-ויד הם רכים יותר ועם טעם טבעי חזק, מתוק ומרוכז הודות לכך שהם מתבשלים בתוך המיץ של עצמם.

הידעתם?

  • אכילת שום יכולה להרחיק יתושים, לא רק ערפדים 😉
  • פלפל אדום וצהוב מכיל פי 4 יותר ויטמין סי מתפוזים.
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

שירות לפני הכל
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

צריכים עזרה?
אנחנו פה!

שירות לפני הכל!

שתפו בפייסבוק

קבוצת הפייסבוק

עגלת קניות

צריכים
עזרה?

שירות
לפני הכל!

שתפו
בפייסבוק

עגלת
קניות

מדריך זמן וטמפרטורה לבישול סו ויד!

בשביל לבשל בוואקום אתם צריכים לדעת 2 דברים. טמפרטורה וזמן. במדריך הזה תקבלו את השילוב הנכון לבשר בקר, כבש, עוף, דגים, ירקות, פירות וביצים.

השאירו את המייל והמדריך בדרך אליכם!