מדריך בישול סו-ויד לירקות

84°C היא טמפרטורת הקסם בבישול רוב הירקות וקטניות וזאת בגלל שהן מכילות פקטין אשר מתחיל להתפרק ב – 84°C. פירות וירקות אשר מבושלים סו-ויד הם רכים יותר ועם טעם טבעי חזק, מתוק ומרוכז הודות לכך שהם מתבשלים בתוך המיץ של עצמם.

הידעתם?

  • אכילת שום יכולה להרחיק יתושים, לא רק ערפדים 😉
  • פלפל אדום וצהוב מכיל פי 4 יותר ויטמין סי מתפוזים.
מדריך בישול סו-ויד לירקות 1
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

אחריות לשנתיים

על מוצרי אנובה

100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי