סדנת אפייה עם Fast&Crust

משטח האפייה המהפכני

עוד פרטיםהרשמה

חגיגת אפייה עם Fast&Crust, משטח האפייה המהפכני שמשנה את כללי המשחק עבור האופים בבית. בואו ללמוד כיצד גם אתם יכולים לאפות בבית כמו אופים מקצועיים בקלות ובמהירות.

השתתפתי בסדנה בעיקר בשביל ללמוד יותר על המשטח, איך נכון לעבוד איתו ולקחת כמה מתכונים וטיפים שאוכל לשתף בהם את אשתי שחזקה הרבה יותר ממני בכל הנוגע לאפייה ולשימוש בתנור הביתי (וגם בשביל לאכול כמה שיותר פיצות ;) ).

למרות שאני יותר איש של בשר, פיצה היא ללא ספק אחד הדברים האהובים עלי ואחרי שראיתי איך ה Fast&Crust עוזר להכנה של פיצות מושלמות (התמונות בסוף העמוד) אני הולך להתחיל להכין פיצות בבית, והרבה :)

הסדנה מתקיימת בבית Feincook בתל אביב (בית פנורמה) ובסדנה יודגמו המנות הבאות:

  • פוקאצ’ה אל-טליו עם שום קונפי וגרמולטה של אנשובי.
  • פוקאצ’ה דקה עם ארטישוק קונפי, ארוגולה ופרמזן.
  • פיצה ניו-יורקרית של רוברטה.
  • לחם חלב יפני.
  • פיתות אסליות.
  • פוקאצ’ה דקיקה במילוי גבינה.
  • בצק זריז לקיש.
  • קיש במילוי קישואים, פטה ופרמזן.
  • גאלט תפוחי עץ Sous-Vide וסורבה פירות.
  • לחם כוסמין ושיפון.

שאלות? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם