אנטריקוט סו ויד

טמפרטורת בישול: 55°C
זמן הכנה: 00:05
זמן בישול: 00:40

מתכון פשוט, מהיר, קל וסופר טעים של טל המאירי מ – Realfood Keto, שממחיש את היתרונות הגדולים של בישול סו ויד.

מרכיבים

300 גרם אנטריקוט
מלח פלפל
פרוסת חמאה

אופן ההכנה

  1. מכניסים הכל לשקית ואקום ומניילנים.
  2. מכוונים את האנובה ל 55 מעלות למשך 40 דקות.
  3. מוציאים מהשקית ונותנים לנתחים להתייצב ולנוח כעשר דקות.
  4. בינתיים אפשר לחמם מחבת טובה.
  5. אחרי המנוחה לצרוב כדקה מכל צד – רואים שהנתח משחים.
  6. שוב מנוחה של כמה דקות.
  7. בתאבון.
שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
אימייל
שיתוף ב print
הדפס
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

אחריות לשנתיים

על מוצרי אנובה

100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי