מתכון פשוט, מהיר, קל וסופר טעים של טל המאירי מ – Realfood Keto, שממחיש את היתרונות הגדולים של בישול סו ויד.
טמפרטורת בישול: 55°C
זמן הכנה: 00:05
זמן בישול: 00:40
מרכיבים
300 גרם אנטריקוט
מלח פלפל
פרוסת חמאה
אופן ההכנה
- מכניסים הכל לשקית ואקום ומניילנים.
- מכוונים את האנובה ל 55 מעלות למשך 40 דקות.
- מוציאים מהשקית ונותנים לנתחים להתייצב ולנוח כעשר דקות.
- בינתיים אפשר לחמם מחבת טובה.
- אחרי המנוחה לצרוב כדקה מכל צד – רואים שהנתח משחים.
- שוב מנוחה של כמה דקות.
- בתאבון.
פייסבוק
וואטסאפ
אימייל
הדפס