מתכון להמבורגר מושלם להכנה עם האנובה שלכם. צרו קציצות, הוסיפו תיבול, בשלו בסו-ויד וסיימו בצריבה. מתכון זה מדיד לחלוטין, והודות לאנובה ניתן להכין בקלות מנה 1 או 10.
טמפרטורת בישול: 58.3°C
זמן הכנה: 00:15
זמן בישול: 01:00
מרכיבים
* לשתי מנות
300 גרם בשר בקר טחון טרי
2 לחמניות המבורגר
2 פרוסות גבינה אמריקאית (או כל גבינה אחרת, לפי טעמכם)
מלח
פלפל
תוספות על ההמבורגר (לפי בחירתכם)
חמאה לקלייה של הלחמניות (לא חובה)
אופן ההכנה
1. כוונו את מכשיר האנובה שלכם לחום של 58.3 מעלות צלזיוס
2. צרו 2 קציצות של כ-150 גרם, ותבלו במלח ופלפל
3. הכניסו לשקית ואקום ובשלו למשך שעה
4. קלו את הלחמניות עם חמאה במחבת ברזל חמה (לא חובה)
5. כשהקציצות מוכנות, יבשו אותן, וצרבו במחבת ברזל חמה – כ-30 שניות לכל צד.
6. צלו את החלק העליון של הלחמנייה עם הגבינה במחבת, עד שהגבינה מתחילה להינמס
7. הרכיבו את ההמבורגר עם התוספות שאתם אוהבים
בתיאבון!
פייסבוק
וואטסאפ
אימייל
הדפס