מתכון שנולד בהפתעה. תוך כדי הזמנת בשר ממיטמרקט (מומלץ מאד) ראיתי שיש להם לשון בקר אז החלטתי להוסיף להזמנה בשביל לנסות להכין אותה בסו ויד. ידעתי שזה אפשרי ומבדיקות שעשיתי מסתבר שטווח הטמפרטורה יכול לנוע בין 55 ל 80 מעלות ומשך זמן הבישול יכול לנוע בין 12 ל 72 שעות.
לי היו פלוס מינוס 12 שעות אז החלטתי על השילוב של 82 מעלות ל 12 שעות (כאשר בסופו של דבר הבישול היה 15 שעות).
הבעיה היא שאני מבין בסו ויד ובבשר, אבל ברטבים ותוספות אני פחות חזק. למזלי אשתי סגרה לי את הפינה הזאת ודאגה לאלתר רוטב בצל ופטריות עם הנוזלים של הלשון שללא ספק יצא מעולה!