סטייק כרובית סו ויד

טמפרטורת בישול: 85°C
זמן הכנה: 05:00
זמן בישול: 01:00

את הכרובית הכרתי רק לפני כמה חודשים כשהתחלתי בדיאטה קיטוגנית והייתי צריך להבין מה אני יכול לאכול בכדי לא לחרוג מכמות הפחמימות היומית המותרת. הכרובית והברוקולי התגלו מהר מאד כירקות המועדפים עלי הודות לטעם אבל (ואולי בעיקר) בזכות קלות ההכנה שלהם אם זה בתנור או בבישול בואקום.

כרובית בתנור זה משהו שאנחנו מכינים פעמיים, שלוש בשבוע אבל לפעמים צריך לגוון אז אחרי שנתקלתי במתכון לסטייק כרובית ובעוד אחד באפליקציה של אנובה (שגם התברר כמועדף עלי) החלטתי לנסות אותו בעצמי.

מרכיבים

כרובית שלמה
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אבקת שום
פפריקה אדומה

אופן ההכנה

  1. חותכים את הכרובית לסטייקים בעובי של 2-3 ס"מ (עשו זאת בזהירות כי הם יכולים להתפרק בקלות ולכן הייתי ממליץ על סטייקים עבים יותר).
  2. לתבל עם שמן זית, מלח, פלפל שחור ואבקת שום.
  3. להכניס לשקית ולסגור בואקום עם המכונת ואקום של אנובה.
  4. להכניס למיכל או סיר בישול בטמפרטורה של 85 מעלות למשך שעה אחת. במקרה הזה הכנתי 2 סטייקים ובאחד מהם המכונה לא הצליחה להוציא את כל האוויר (עניין שיכול לקרות כאשר עובדים עם ירקות) אז המיכל של אנובה שהשתמשתי בו היה מאד שימושי הודות לרשת המובנית שיש לו שמונעת מהשקיות לצוף. אפשר למנוע את זה גם בעזרת הכנסת סכין או מזלג לשקית או עם מעמד לבישול שכולל גם מוטות נגד ציפה.
  5. כעבור שעה, יש להוציא את הכרובית, ולייבש אותה.
  6. להוסיף שום שמן זית ולתבל עם פפריקה אדומה.
  7. לצרוב את הכרובית במחבת על חום גבוה עד להשחמה יפה משני הצדדים.

שיהיה בתאבון 🙂

 

שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
אימייל
שיתוף ב print
הדפס
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

אחריות לשנתיים

על מוצרי אנובה

100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי