את הכרובית הכרתי רק לפני כמה חודשים כשהתחלתי בדיאטה קיטוגנית והייתי צריך להבין מה אני יכול לאכול בכדי לא לחרוג מכמות הפחמימות היומית המותרת. הכרובית והברוקולי התגלו מהר מאד כירקות המועדפים עלי הודות לטעם אבל (ואולי בעיקר) בזכות קלות ההכנה שלהם אם זה בתנור או בבישול בואקום.
כרובית בתנור זה משהו שאנחנו מכינים פעמיים, שלוש בשבוע אבל לפעמים צריך לגוון אז אחרי שנתקלתי במתכון לסטייק כרובית ובעוד אחד באפליקציה של אנובה (שגם התברר כמועדף עלי) החלטתי לנסות אותו בעצמי.