עוף סופרים – ארטישוק, שומר, זיתים ברוטב לימון כבוש

טמפרטורת בישול: 65.6°C
זמן הכנה: 00:30
זמן בישול: 01:00

מתכון מבית היוצר של השף אורי אנקווה, בעל ניסיון של 10 שנים בתחום המסעדנות ובוגר בית הספר לקולינריה "בישולים". אורי עבד במסעדות היוקרה הטובות ביותר בארץ ובהן הוא נחשף לראשונה לבישול סו ויד ולמכשיר האנובה החדש שלו הוא קורא "הקוסם" של השפים.

עוף סופרים הינו החלק היבש ביותר בעוף ורק בעזרת בישול סו ויד ותוך שעה אחת בלבד ובטמפרטורה של 65.6 מעלות, החלק היבש יהפוך לחלק הרך והטעים ביותר בעוף.

מרכיבים

ארטישוק 4 י״ח
6 שיני שום
בצל סגול 2 י״ח
שומר 4 י״ח חתוך לרבעים
זיתי נובו מגולענים 2 כוסות
עוף סופרים 5 י״ח
כוסברה צרור 1 י״ח
פלפל שאטה יבש 4 י״ח
שמן זית 1/4 כוס
כמון 1 כפית
כורכום 1/2 כפית
לימון כבוש 3 כפות
לימון סחוט 1
1 וחצי כוס מים
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

מכוונים את האנובה שלכם ל – 65 מעלות למשך שעה אחת.
מכניסים את עוף סופרים לתוך שקית וואקום עם כף שמן זית ואוטמים.
בזמן שהעוף מתבשל לוקחים סיר רחב שמים שמן זית ומתחילים לטגן את השום, בצל וחצי צרור כוסברה.
לאחר טיגון קצר מוסיפים את הארטישוק, השומר והזיתים וממשיכים לטגן מספר דקות.
מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום, פלפל שאטה, כמון ולימון כבוש ומערבבים היטב.
יוצקים את המים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים שעה בסיום הבישול מוסיפים את הלימון הסחוט ושאר הכוסברה.
ברגע שהעוף מוכן מחממים מחבת על חום גבוה עם מעט שמן זית וצורבים את העוף על העור שלו 3 דקות עד שהעור צרוב בצורה מושלמת.
מצלחתים ובתאבון.
שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
אימייל
שיתוף ב print
הדפס
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

אחריות לשנתיים

על מוצרי אנובה

100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי