דרור פילץ – סדנא לעישון בשר

מיקום: לא ידוע
כמה זמן: 4 שעות
כמה עולה: 460 ₪

דרור הוא מראשוני המעשנים בישראל והוא עוסק בעישון בשרים כבר שלושה עשורים. את המעשנה הראשונה שלו הוא בנה במו ידיו מחבית. בסדנא מדגים דרור באמצעות מעשנה מסורתית המוסקת על עצים, אך מסביר על מעשנות מכל הסוגים: מעשנת גז, מעשנת חשמל ופלט, היכרות עם הציוד כולל הדגמות. 

כדי להצליח בעישון בשרים צריך להכיר את תהליכי הכבישה והמרינדה: תורת התיבול, קליית התבלינים, בריין ועוד. דרור מלמד כיצד לבחור את הנתחים המתאימים, איך מתבלים ומכינים אותם לעישון, וכמה זמן עלינו לעשן כל נתח. 

מה אוכלים?

בסדנא נעשן ונאכל תריסר סוגי נתחים שונים מבקר, חזיר, תרנגולות והודו. כמו כן, נלמד לעשן ירקות שורש, שישמשו אותנו כתוספת לארוחה שכולה מעושנת. ההסברים בסדנא מלווים במגוון רחב של נתחי בשר, אשר יוצאים מהמעשנה ונפרסים למול עיניי המשתתפים. בין המנות השונות ניתנים הסברים אופרטיביים לגבי קנייה ובנייה של מעשות מסוגים שונים.

  • לצד האוכל מוגשים מגוון יינות מבית “דרך היין” ושתייה קרה.
  • כל משתתף מקבל סינר מתנה ואת כל המידע, הטיפים והמתכונים בצורה מסודרת.
  • כולל הרשימה הסודית – פנקס הכתובות של הקצבים המומלצים.
שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
אימייל
שיתוף ב print
הדפס
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי