דרור הוא מומחה בעל ניסיון כביר בנושא גריל. הוא מכיר את כל שיטות הקיצוב השונות, את הנתחים והמאכלים השונים שמפיקים לפי האסכולה הקלאסית, לפי החלוקה האמריקאית וגם הדרום אמריקאית. דרור כותב וחוקר את הנושא כבר למעלה מ-25 שנים, ואף הוציא לאור ספר בארץ ובארה”ב בשם “הכל על האש” (בהוצאת “ידיעות ספרים”).
מיקום: לא ידוע
כמה זמן: 4 שעות
כמה עולה: 460 ₪
מה אוכלים?
בסדנאות מלמד דרור הלכה למעשה איך אפשר להכין ה-כל על הגריל. כיצד בוחרים נתחים ואיך מתבלים בשר טחון ליצירת הקבב המושלם או נקנקיות ביתיות. נלמד על מרינדות שונות וצורות שיפוד של נתחי הבשר והעוף השונים, תוך כדי הדגמה על הנתחים העולים על הגריל. נרכיב שיפודי שווארמה, סינייה בטחינה, נצלה מגוון ירקות על שיפודים, תוספות שונות וגם קינוחים! והכל על האש…
- לצד האוכל מוגש מגוון יינות מבית “דרך היין” ושתייה קרה.
- כל משתתף מקבל סינר מתנה ואת כל המידע, הטיפים והמתכונים כתובים בצורה מסודרת.
- כולל הרשימה הסודית – פנקס הכתובות של הקצבים המומלצים.
פייסבוק
וואטסאפ
אימייל
הדפס