סדנה על טהרת הבשר, בה נכין מנות מנתחים שונים, ומיועדת לחובבי בשר מושבעים.
הסדנה כוללת הסבר אודות בשר וחלקיו, סוגי נתחים והתאמתם לשיטות הבישול השונות, מונחי ייסוד כמו שיוש ויישון בשר, טיפים כיצד לקנות בשר טרי, הכנת מרינדות, רטבים וכו’.
בסדנה כל משתתף מכין את המנות בעצמו, ומקבל בסך הכל מעל 600 גרם בשר איכותי מלווה בשפע יינות ללא הגבלה.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
מיקום: תל אביב
כמה זמן: 3 שעות
כמה עולה: 370 ₪
מה אוכלים?
- קבלת פנים עם פוקצ’ה רוזמרין חמה מהתנור
- קרפצ’יו בקר – בשני סגנונות הגשה
- קציצות קבב בגירסה מזרח תיכונית קלאסית ובגירסה תאילנדית
- סטראצ’טי – רצועות סינטה צרובות במחבת עם שום פלפלים ועלים ירוקים
- המבורגר אישי – 100% בשר בקר בהגשה קלאסית
- סטייק אנטרקוט שלם במחבת ברזל
- ביף בורגיניון – קדירת בקר צרפתית בבישול ארוך
- קינוח פונדאנט שוקולד – עוגת שוקולד אישית חמה ונימוחה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה.
פייסבוק
וואטסאפ
אימייל
הדפס