רוצים ללמוד את סודות אמנות עישון הבשר? לדעת לבחור את סוגי הבשרים הנכונים למעשנה? אנו מזמינים אתכם לחוויה ייחודית במינה בחצר ביתו של השף צחי לוי בוא הוא ילמד וידגים כל מה שצריך לדעת כדי לעשן בשר כמו המקצוענים.
מה לומדים בסדנה?
- מהם הבשרים הקיימים בישראל ומאילו פרות ומקומות בעולם הם מגיעים אלינו
- על ההבדלים בין עישון בשר ליישון בשר
- מה זה שייוש ולמה זה מרכיב חיוני בתהליך
- כיצד פורסים נכון את הבשר
- נחקור את המעשנה ונלמד מה מסתתר מאחורי הקונספט שהופך אותו לכה ייחודי
- נלמד מה זה בריין ומדוע עושים את זה
- נכיר את סוגי העצים, הפחמים וטכניקות הדלקה פופולאריות