לאחר שנים של אירוח אלפי אנשים לסדנאות בשר ועישון אצלי בחצר הבנתי כמה דברים:
- מי שמגיע מאד רוצה ללמוד איך לעשן בשר טוב יותר
- הם אוכלים את הבשר שלי ומבינים שזו רמה אחרת ממה שהם התרגלו עד היום
- בשעתיים וחצי ישיבה מולי הם מצליחים לקלוט מעט מאד וליישם עוד פחות.
אז כדי לעשות למידה אמיתית ולקבל את הביטחון לארח טוב יותר עם בשרים מעושנים פיתחתי את קורס עישון הבשר הראשון בישראל, סדנה מוקלטת און ליין שזמינה לכם בכל שעה מכל מקום ומכל מכשיר.
הקורס מקיף ביותר ומספק שיטה קלה ללמידה שאפשר ליישם כבר בפעם הבאה שמדליקים מעשנה. השיטה הזו הולכת איתי כבר עשר שנים, עברה שפצורים ותיקונים ומרכזת את כל הטיפים והטריקים שלי בשיעורים קצרים וענייניים .
אם תרצו לקחת את הלמידה צעד נוסף, אני מציע לימוד אחד על אחד, חווית שף בשר עם המעשנה שלכם אצלכם בחצר. כמעט 8 שעות של תוכן ועבודה משותפת בסופן נארח לפחות 10 בני משפחה וחברים שישתגעו מהתוצאות.