שף הנודד – סדנת בשר

מיקום: משתנה
חסר מידע
חסר מידע

בשר הוא אחד המרכיבים המאתגרים ביותר לבישול ולהכנה. במרבית התפריטים תופס הבשר את מקום המנה העיקרית ומהווה עבור רבים את שיאה של ארוחה טובה. על מנת להעמיק את הידע והניסיון בבישול והכנת מנות שונות המבוססות על נתחי בשר שונים, מציע שף נודד ללקוחותיו סדנת בשר חוויתית. במסגרת סדנת בשר זו נלמד בין היתר על הנתחים השונים, ארצות מקור, דרכי החיתוך ועוד, להתנסות באופן המלא ביותר ובכדי להינות גם מארוחה טובה תוך כדי בישול.

מה אוכלים?

  • רביולי במילוי בקר קצוץ ברוטב יין ווניל
  • נתח אנריקוט שלם בצליה איטית על סלט תפוחי אדמה וחזה אווז מעושן
  • מדליוני פילה עגל על פולנטה אפוייה ואספרגוס
  • רול קר של זנב פרה עם כבדי עוף ברוטב דובדבנים
  • שייטל בורגניון עם ירקות שורש ויין אדום
  • מיני טארטלטים עם פירות העונה
  • אגסים מבושלים ביין במילוי קרם שקדים ורוטב שוקולד
שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
אימייל
שיתוף ב print
הדפס
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי