בשר הוא אחד המרכיבים המאתגרים ביותר לבישול ולהכנה. במרבית התפריטים תופס הבשר את מקום המנה העיקרית ומהווה עבור רבים את שיאה של ארוחה טובה. על מנת להעמיק את הידע והניסיון בבישול והכנת מנות שונות המבוססות על נתחי בשר שונים, מציע שף נודד ללקוחותיו סדנת בשר חוויתית. במסגרת סדנת בשר זו נלמד בין היתר על הנתחים השונים, ארצות מקור, דרכי החיתוך ועוד, להתנסות באופן המלא ביותר ובכדי להינות גם מארוחה טובה תוך כדי בישול.
מיקום: משתנה
חסר מידע
חסר מידע
מה אוכלים?
- רביולי במילוי בקר קצוץ ברוטב יין ווניל
- נתח אנריקוט שלם בצליה איטית על סלט תפוחי אדמה וחזה אווז מעושן
- מדליוני פילה עגל על פולנטה אפוייה ואספרגוס
- רול קר של זנב פרה עם כבדי עוף ברוטב דובדבנים
- שייטל בורגניון עם ירקות שורש ויין אדום
- מיני טארטלטים עם פירות העונה
- אגסים מבושלים ביין במילוי קרם שקדים ורוטב שוקולד

פייסבוק
וואטסאפ
אימייל
הדפס