קרנבל של בשר

בשנה האחרונה אוהד קויתי וגילי בן שחר הקימו את קרנבל של בשר, מתוך התשוקה שלהם לאוכל והתפיסה שאכילה היא הרבה יותר מסתם להכניס משהו לפה. הם משלבים בין חומרי גלם איכותיים וטריים לאנשי מקצוע מהשורה הראשונה והתוצאה היא חוויה של יצירה קולינרית והצגת שלבי ההכנה אל מול עיני האורחים ובתור אחד שחווה את הקרנבל הזה בעצמו אני יכול להעיד שזאת חוויה שלא תשכחו :)

  • איפה? איזור המרכז (כתובת מדויקת תמסר בשבוע הקרנבל).
  • כמה זמן? שעתיים וחצי (20:30 עד 23:00)
  • כמה עולה? 280 ש"ח
  • מה בתפריט? מעל 15 מנות בשריות, מלוות בהסברים, רטבים, תוספות וקינוחים. יין, סנגרייה ומים מרעננים. אה… ואוכלים רק בידיים!
  • איפה?

    איזור המרכז (כתובת מדויקת תמסר בשבוע הקרנבל).

  • כמה זמן?

    שעתיים וחצי (20:30 עד 23:00)

  • כמה עולה?

    280 ש"ח

  • מה בתפריט?

    מעל 15 מנות בשריות, מלוות בהסברים, רטבים, תוספות וקינוחים. יין, סנגרייה ומים מרעננים. אה… ואוכלים רק בידיים!

הייתם הסדנה? ספרו לנו איך היה…