יסודות שיטת הבישול בוואקום / FeinCook

סדנת היכרות עם שיטת הבישול בוואקום. מהי שיטת הבישול בוואקום? מהו הציוד הדרוש על מנת לבשל בוואקום? איך אורזים חומר גלם בעזרת מכונת וואקום? כיצד עובדים עם סירקולטור או אמבט בישול? מדוע ואיך משתמשים במים כמדיום לבישול? מהן מגבלות נפח כלי הבישול? כיצד מתכננים וכיצד מבשלים בוואקום? כיצד בוחרים טמפרטורה בישול אידאלית לכל חומר גלם? כיצד מגישים מזון שבושל בוואקום? שיטות בישול משלימות לשיטת הבישול בוואקום. קירור, הקפאה וחימום חוזר של מוצרים מבושלים בוואקום. אורך חיי מדף של מוצרים מבושלים בוואקום. בישול בוואקום של מוצרים קפואים לא מופשרים ויתרונות הבישול בוואקום במטבח הביתי.

  • איפה? סטודיו FeinCook, דרך בן צבי 84, תל אביב (בניין פנורמה, קומה 6, סטודיו 633).
  • כמה זמן? 3 שעות
  • כמה עולה? 250 ש”ח
  • מה בתפריט? פסטרמה של חזה עוף בתוספת מיונז טבעוני, קרפצ’ו סלק, פילה סלמון מוגשים עם תפו”א צלויים, אסאדו צ’ילי מתוק, רוסטביף סינטה, פרגיות בתיבול שווארמה וסורבה פירות קפואים מוגש עם תפוחי-עץ.

הייתם בסדנה? ספרו לנו איך היה…