14 – אווזית

14. אווזית

אגוז ,נוס.

נתח עגלגל, מאורך קמעה, מאופיין במעט מאוד שומן חיצוני וממוקם באחורי הבהמה, חלק מהשוק. הנתח לא שמן במיוחד, רך יחסית ומאופיין בסיבים קצרים.

מתאים לבישול בינוני-ארוך בקוביות, או אם הקצב מגלף ממנו את הנתח המרכזי הנראה כמו כדור בייסבול, הוא נפלא לבישול או צלייה בנתח אחד.

שם הנתח בארה״ב: Beef Knuckle, Sirloin Tip.

14 - אווזית 1
14 - אווזית 1

14. אווזית

אגוז ,נוס.

נתח עגלגל, מאורך קמעה, מאופיין במעט מאוד שומן חיצוני וממוקם באחורי הבהמה, חלק מהשוק. הנתח לא שמן במיוחד, רך יחסית ומאופיין בסיבים קצרים.

מתאים לבישול בינוני-ארוך בקוביות, או אם הקצב מגלף ממנו את הנתח המרכזי הנראה כמו כדור בייסבול, הוא נפלא לבישול או צלייה בנתח אחד.

שם הנתח בארה״ב: Beef Knuckle, Sirloin Tip.