14 – אווזית

אגוז ,נוס.

נתח עגלגל, מאורך קמעה, מאופיין במעט מאוד שומן חיצוני וממוקם באחורי הבהמה, חלק מהשוק. הנתח לא שמן במיוחד, רך יחסית ומאופיין בסיבים קצרים.

מתאים לבישול בינוני-ארוך בקוביות, או אם הקצב מגלף ממנו את הנתח המרכזי הנראה כמו כדור בייסבול, הוא נפלא לבישול או צלייה בנתח אחד.

שם הנתח בארה״ב: Beef Knuckle, Sirloin Tip.

משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}