קצביות ואטליזים בישראל

הקצב הוא הרבה יותר מסתם איש שעומד מאחורי הדלפק וחותך נתחים והחשיבות שלו לתוצאה הסופית לא נופלת מהנתח עצמו. קצב טוב הוא כזה שמבין בטיב הבשר, יודע להתאים נתח לכל טעם או דרישה ובעיקר מצויד בחוכמת בשרים וניסיון עשיר שעושה את כל השינוי: החל מהתיבול הנכון, דרך זמן הבישול ועד לצורת החיתוך המתאימה.

לרשימת הקצביות

הקצביה שלכם לא ברשימה?

מלאו את הטופס ואנחנו נדאג להוסיף אתכם בהקדם.

שםמיין לפי:   מספר דירוגים | דירוג ממוצע
מיטשוס

[סה"כ:14    ממוצע: 3.7]
אנגוס בשרים

[סה"כ:7    ממוצע: 2.9]
רק בשר

[סה"כ:7    ממוצע: 2.1]
משק לגזיאל

[סה"כ:7    ממוצע: 3.1]
פרה פרה

[סה"כ:7    ממוצע: 3.6]
מו ומו

[סה"כ:6    ממוצע: 2.7]
איטליז צורי

[סה"כ:6    ממוצע: 3.2]
ידע הבשרים

[סה"כ:6    ממוצע: 3.5]
לימוזין

[סה"כ:5    ממוצע: 3.2]
אטליז אבו חלווה

[סה"כ:5    ממוצע: 2.6]
שםמיין לפי:   מספר דירוגים | דירוג ממוצע
דרום אמריקה

[סה"כ:3    ממוצע: 5]
איטליז שירי

[סה"כ:4    ממוצע: 4]
סרוסי אלי

[סה"כ:4    ממוצע: 4]
בוארון ובניו

[סה"כ:3    ממוצע: 4]
אטליז אחים סבאח

[סה"כ:5    ממוצע: 3.8]
סוד הבשר

[סה"כ:4    ממוצע: 3.8]
מיטשוס

[סה"כ:14    ממוצע: 3.7]
פרה פרה

[סה"כ:7    ממוצע: 3.6]
ידע הבשרים

[סה"כ:6    ממוצע: 3.5]
חינאווי בוצ'ר שופ

[סה"כ:4    ממוצע: 3.5]