קצביות ואטליזים בישראל

הקצב הוא הרבה יותר מסתם איש שעומד מאחורי הדלפק וחותך נתחים והחשיבות שלו לתוצאה הסופית לא נופלת מהנתח עצמו. קצב טוב הוא כזה שמבין בטיב הבשר, יודע להתאים נתח לכל טעם או דרישה ובעיקר מצויד בחוכמת בשרים וניסיון עשיר שעושה את כל השינוי: החל מהתיבול הנכון, דרך זמן הבישול ועד לצורת החיתוך המתאימה.

לרשימת הקצביות

הקצביה שלכם לא ברשימה?

מלאו את הטופס ואנחנו נדאג להוסיף אתכם בהקדם.

שםמיין לפי:   מספר דירוגים | דירוג ממוצע
מיטשוס

[סה"כ:15    ממוצע: 3.7]
מו ומו

[סה"כ:10    ממוצע: 2.7]
אטליז אבו חלווה

[סה"כ:9    ממוצע: 2.9]
אטליז הקצבים

[סה"כ:9    ממוצע: 2.9]
חוות צוק המעדניה

[סה"כ:9    ממוצע: 3.4]
לימוזין

[סה"כ:8    ממוצע: 3.4]
רק בשר

[סה"כ:8    ממוצע: 2.1]
מעדני בשר 2000

[סה"כ:8    ממוצע: 2.5]
ידע הבשרים

[סה"כ:8    ממוצע: 3.3]
אנגוס בשרים

[סה"כ:7    ממוצע: 2.9]
שםמיין לפי:   מספר דירוגים | דירוג ממוצע
בוארון ובניו

[סה"כ:4    ממוצע: 4.3]
דרום אמריקה

[סה"כ:4    ממוצע: 4]
אטליז אחים סבאח

[סה"כ:6    ממוצע: 3.8]
סרוסי אלי

[סה"כ:5    ממוצע: 3.8]
מיטשוס

[סה"כ:15    ממוצע: 3.7]
סוד הבשר

[סה"כ:5    ממוצע: 3.6]
פרה פרה

[סה"כ:7    ממוצע: 3.6]
חוות צוק המעדניה

[סה"כ:9    ממוצע: 3.4]
איטליז צורי

[סה"כ:7    ממוצע: 3.4]
איטליז שירי

[סה"כ:5    ממוצע: 3.4]