עגלת קניות

הבלוג

כל מה שחשוב לדעת על ראב (תערובת תבלינים)

יבש או רטוב, ביתי או קנוי… לראב שאתם בוחרים יש השפעה משמעותית על טעם הבשר שלכם.  מאז ומתמיד, האדם שאף לשפר את טעם המזון שהוא אוכל. האדם הקדמון היה צד את הבשר וצולה אותו כמו שהוא, אח”כ היו מקובלות יותר שיטות של שימור בשר במלח – ואכילה פחות או יותר

קרא עוד »

20 שימושים נפוצים ומפתיעים למכונת ואקום ביתית

אחרי שתקראו אתם בטוח הולכים להגיד “איך לא קנינו אחת מזמן?!”  לפעמים זה מרגיש שלא משנה כמה גדול המטבח שלנו, תמיד יחסר לנו בו מקום. אז להוסיף על זה עוד מכונת ואקום? אבל רגע, אחרי שתגלו את כל מה שאפשר לעשות איתה (רמז: אבוקדו טרי וחמוצים קראנצ’יים ביתיים) אנחנו מבטיחים

קרא עוד »

דגים בסו-ויד, כל מה שצריך לדעת

דג סו-ויד זו מנה נהדרת, אך יש כמה כללי בטיחות שחשוב לקחת בחשבון. כך תעשו את זה בטוח – ונכון.  כמו במאכלים אחרים, כך גם בדגים – לבישול סו-ויד יש יתרונות נפלאים. אחרי שפרצה במטבח המקצועי, שיטת הבישול סחפה אחריה לא מעט בשלנים ביתיים – שגילו את התכונות הייחודיות שהיא

קרא עוד »

זני הבקר הנפוצים בארץ ובעולם

אם אתם קוראים את המאמר הזה, די בטוח שאתם אוהבים בשר. מה שלא בטוח בכלל – שאתם יודעים לזהות את הבקר על פי הזן.  שניה לפני שנצלול לדבר על הזנים עצמים, קצת על ההיסטוריה של הבקר.

קרא עוד »

11 טיפים שחשוב לדעת על בישול סו-ויד

שיטת הבישול בוואקום או “סו-ויד” זה עולם ומלואו. בישול סו-ויד מאפשר לנו לבשל נתחי בשר, עוף, דגים, ירקות ועוד הרבה סוגי מאכלים ברמת דיוק שאין לה מתחרים, ולהגיע לתוצאות מושלמות – פעם אחר פעם. בישול סו-ויד מפיק מרקמים וטעמים ייחודיים, וכל מי שניסה אי פעם את שיטת הבישול הזו –

קרא עוד »

פסטרמה סו-ויד, כל מה שצריך לדעת

פסטרמה ביתית, עסיסית, ללא חומרים משמרים – שכל אחד יכול להכין! בקר, הודו, עוף… לא משנה באיזה נתח תבחרו. אפשר ורצוי להכין פסטרמה ביתית בסו-ויד. אחרי שתכינו פעם אחת – לא תבינו איך קניתם פסטרמות בסופר. 

קרא עוד »

קינוחים בסו ויד, כי בישול בואקום זה הרבה יותר מרק בשר

אם עד היום שמעתם שבבישול סו-ויד אפשר להוציא נתחי בשר מדהימים ומדויקים – לא טעיתם. אבל רגע! זה לא כל מה שאפשר לעשות עם שיטת הבישול המדהימה הזו… איך נשמע לכם קרם ברולה מדויק ואוורירי בצנצנת אישית?  האמת היא שהכנה של קינוחים בסו-ויד זה לא ממש סו-ויד, זאת אומרת כן,

קרא עוד »

כל מה שחשוב לדעת על… צנצנות מייסון

צנצנות מייסון הן צנצנות זכוכית עם פקק מתכתי שכולל שכבת גומי פנימית, מה שמאפשר לאטום את הצנצנות. הייחוד של צנצנות מייסון הוא במכסה הכפול שיש להן שכולל מכסה שטוח ומכסה או טבעת הברגה. כאשר סוגרים את הטבעת או המכסה המתברג הוא לוחץ על המכסה השטוח שמכיל כאמור גומיה בהיקף הפנימי

קרא עוד »

מחבתות – כל מה שחשוב לדעת

כל מטבח שמכבד את עצמו, חייב שיהיו לו כמה מחבתות מכמה סוגים. לא, אנחנו לא מדברים על המחבת שאתם מכינים איתה ביצה לילדים או שקשוקה, אלא מחבתות מקצועיות יותר, שמיועדות לבשלנים חובבים, מתקדמים ומקצועיים, שרוצים לעלות שלב ביכולות הבישול במטבח הביתי שלהם. למחבתות שנציג בכתבה זו יש גם לא מעט

קרא עוד »

תודה.

נעים מאד, אני דרור בקרמן. הבעלים של סו ויד ישראל והיום אני רוצה לשתף אתכם קצת בחלום שהיה לי ולהגיד ולהוקיר תודה לכם, מבקרי, קוראי ובעיקר לקוחות סו ויד ישראל. את סו ויד ישראל הקמתי בסוף 2014 אחרי שרכשתי את המכשיר הראשון של אנובה בקמפיין קיקסטרטר שלהם מתוך רצון ללמוד

קרא עוד »
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

שירות לפני הכל
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי