הבלוג

ספרי בישול שכל קרניבור חייב להכיר

פנו את המדפים! קבלו את רשימת ספרי הבשר לבישול בוואקום ובכלל שאתם פשוט חייבים להוסיף למדף הספרים שלכם. למרות שכל המידע זמין היום באתרי אינטרנט, ביוטיוב, בפייסבוק ובאינסטגרם, וברשת אפשר למצוא אלפי מתכונים העוסקים בבשר בכלל ובבישול בוואקום בפרט, לפעמים בא לנו להרגיש קצת אולדסקול ולפתוח איזה ספר בישול. את ריח

קרא עוד »

המתכונים הכי שווים לשים על שולחן החג לכבוד השנה החדשה

החגים כבר כאן – שנה עברית חדשה בפתח! השנה, בעקבות הסגר, חגי תשרי הולכים להיראות קצת שונה מבשנים קודמות, אבל אל דאגה – דאגנו לכם לרשימת מתכונים מפנקת שתוכלו להכין בבית עם מכשיר הסו-ויד שלכם. הולך להיות טעים – זה בטוח! השנה כבר לא נחגוג עם המשפחה המורחבת – אבל

קרא עוד »

אושיות בשר שחייבים להכיר

כולנו אוהבים להכין בשר בבית, אבל יש כאלו מוכשרים במיוחד שלקחו את האהבה שלהם עד הסוף, והיום גם עושים מזה כסף – חלקם אפילו עושים הרבה מאד כסף. כן, אנחנו מדברים על אושיות הבשר הכי מוכרות ברשת, האנשים שחיים את החלום של כולנו – אלו שמכינים כל היום נתחי בשר

קרא עוד »

שיטות בישול בשר שקרניבורים אמיתיים חייבים לנסות

לצד השיטות הקונבנציונליות והיותר מוכרות להכנת בשר, נכנסו בשנים האחרונות למיינסטרים שיטות כמו סו-ויד ועישון בשר, שהיו נפוצות יותר עד לאחרונה בקרב “מבינים בלבד” או שפים מקצוענים. עם כניסתם לשוק של מוצרים ביתיים להכנת בשר כמו מכשירי הסו-ויד של אנובה, מעשנות וטאבונים, יותר ויותר משתמשים ביתיים הפכו לאשפי בשר. במיוחד

קרא עוד »

פיקנייה! כל מה שרציתם לדעת על מלך הסו ויד

כשמדובר בבשר, רוב הקהל הישראלי מכיר את השילוש הקדוש (או הנדוש) אנטריקוט, הסינטה והפילה… אבל מה אם היינו אומרים לכם שיש נתח נוסף, עם טעמים נפלאים של בקר ושומן צלוי והכי חשוב – במחיר שווה לכל כיס? הכירו את הפיקנייה! 

קרא עוד »

מתכונים לסו-ויד שילדים אוהבים

שנת הלימודים הסתיימה (עד כמה שאפשר לתאר אותה ככזו), בתי הספר של החופש הגדול בוטלו, ויש אפילו לא מעט שנמצאים בבידוד בבית… אנחנו דאגנו לכם לעיסוק מהנה, וגם טעים. למרות שבישול סו-ויד מזוהה בראש ובראשונה עם סטייקים מושלמים, רבים לא יודעים שאפשר להכין בשיטה זו עוד מגוון גדול של מאכלים:

קרא עוד »

6 טעויות נפוצות שאתם עושים בבישול סו-ויד

סו-ויד היא אחת השיטות היותר מדויקות שיש היום בתחום המזון. בתהליך של בישול ארוך במים חמים בטמפרטורה שהוגדרה מראש, אנחנו מקבלים את הנתחים המושלמים עליהם חולם כל בשלן. הבישול בסו-ויד מאפשר לכם להגיע לרמות דיוק שכמעט בלתי ניתנות להשגה בצורות בישול אחרות, כמו ברביקיו או עישון, בצורה עקבית כל פעם

קרא עוד »

סו-ויד ועישון – השידוך המושלם

שתי אסכולות בישול שונות להכנת הנתח האהוב עליכם – אבל למה להפריד אם אפשר לשלב?  האחת (עישון) תכניס טעמים עשירים ומשגעים לנתחים שלכם, והשנייה (סו-ויד) תדאג לרכות ועסיסיות, ותאפשר לכם להגיע לתוצאות עקביות, פעם אחר פעם. ואנחנו אומרים – למה לא ליהנות משני העולמות? מי אמר שצריך לוותר על הטעם

קרא עוד »

המדריך המלא לצריבת בשר לאחר בישול סו-ויד

אחרי שהכנת את הנתח בשר בסו-ויד יש עוד שלב אחד אחרון שהוא סופר חשוב לתוצאה הסופית שתקבלו והוא שלב הצריבה. במדריך הזה תלמדו למה שלב הצריבה כל כך חשוב, איך לעשות אותו בצורה נכונה, באיזה שיטות וכלים אפשר להשתמש, יתרונות וחסרונות של כל אחת מהן ולסיום, ומה השיטה המומלצת על

קרא עוד »
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי