Shopping Cart

צריכים עזרה?

דברו איתנו בוואטסאפ

Google ג גוגל
5.0
מבוסס על 568 ביקורות

הבלוג

מחבתות – כל מה שחשוב לדעת

כל מטבח שמכבד את עצמו, חייב שיהיו לו כמה מחבתות מכמה סוגים. לא, אנחנו לא מדברים על המחבת שאתם מכינים איתה ביצה לילדים או שקשוקה, אלא מחבתות מקצועיות יותר, שמיועדות לבשלנים חובבים, מתקדמים ומקצועיים, שרוצים לעלות שלב ביכולות הבישול במטבח הביתי שלהם. למחבתות שנציג בכתבה זו יש גם לא מעט

קרא עוד »

תודה.

נעים מאד, אני דרור בקרמן. הבעלים של סו ויד ישראל והיום אני רוצה לשתף אתכם קצת בחלום שהיה לי ולהגיד ולהוקיר תודה לכם, מבקרי, קוראי ובעיקר לקוחות סו ויד ישראל. את סו ויד ישראל הקמתי בסוף 2014 אחרי שרכשתי את המכשיר הראשון של אנובה בקמפיין קיקסטרטר שלהם מתוך רצון ללמוד

קרא עוד »
בריסקט

בריסקט: הגביע הקדוש של הברביקיו

כל מה שרציתם לדעת על אחד הנתחים הכי מבוקשים בתחום הבשרים המעושנים. אז מה זה בריסקט? בריסקט הוא נתח בשר שמקורו בתחתית חזה הבקר. הבריסקט נחשב לקשוח יחסית מבין הנתחים, קשיחות הנובעת מהמיקום שלו. הבריסקט הוא חלק שעובד קשה –  בכל פעם שהפרה קמה ממרבצה, בכל פעם שהיא הולכת, רצה

קרא עוד »
גריל גז

איך לקנות גריל גז ולהישאר בחיים

כל מה שחשוב לדעת לגבי אחד המכשירים הפופולריים ביותר בתחום הצלייה הביתית, שהפך כמעט למוצר צריכה בסיסי.  עם הפופולריות, עלתה כמות המותגים / הדגמים המוצעים, מה שגורם לא פעם לבלבול בקרב אלו שמחפשים לרכוש גריל גז ביתי. אנחנו הרגשנו שיש לא מעט אי-ודאות בתחום, ולכן החלטנו ליצור את המדריך הזה,

קרא עוד »

ספרי בישול שכל קרניבור חייב להכיר

פנו את המדפים! קבלו את רשימת ספרי הבשר לבישול בוואקום ובכלל שאתם פשוט חייבים להוסיף למדף הספרים שלכם. למרות שכל המידע זמין היום באתרי אינטרנט, ביוטיוב, בפייסבוק ובאינסטגרם, וברשת אפשר למצוא אלפי מתכונים העוסקים בבשר בכלל ובבישול בוואקום בפרט, לפעמים בא לנו להרגיש קצת אולדסקול ולפתוח איזה ספר בישול. את ריח

קרא עוד »

המתכונים הכי שווים לשים על שולחן החג לכבוד השנה החדשה

החגים כבר כאן – שנה עברית חדשה בפתח! השנה, בעקבות הסגר, חגי תשרי הולכים להיראות קצת שונה מבשנים קודמות, אבל אל דאגה – דאגנו לכם לרשימת מתכונים מפנקת שתוכלו להכין בבית עם מכשיר הסו-ויד שלכם. הולך להיות טעים – זה בטוח! השנה כבר לא נחגוג עם המשפחה המורחבת – אבל

קרא עוד »

אושיות בשר שחייבים להכיר

כולנו אוהבים להכין בשר בבית, אבל יש כאלו מוכשרים במיוחד שלקחו את האהבה שלהם עד הסוף, והיום גם עושים מזה כסף – חלקם אפילו עושים הרבה מאד כסף. כן, אנחנו מדברים על אושיות הבשר הכי מוכרות ברשת, האנשים שחיים את החלום של כולנו – אלו שמכינים כל היום נתחי בשר

קרא עוד »

שיטות בישול בשר שקרניבורים אמיתיים חייבים לנסות

לצד השיטות הקונבנציונליות והיותר מוכרות להכנת בשר, נכנסו בשנים האחרונות למיינסטרים שיטות כמו סו-ויד ועישון בשר, שהיו נפוצות יותר עד לאחרונה בקרב “מבינים בלבד” או שפים מקצוענים. עם כניסתם לשוק של מוצרים ביתיים להכנת בשר כמו מכשירי הסו-ויד של אנובה, מעשנות וטאבונים, יותר ויותר משתמשים ביתיים הפכו לאשפי בשר. במיוחד

קרא עוד »
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מתל אביב
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

Google ג גוגל
5.0
מבוסס על 568 ביקורות