ClickCease
עגלת קניות

בישול סו – ויד, כל מה שצריך לדעת על שיטת הבישול המדויקת שמשגעת את העולם – חלק ב’

אם אתם עדיין לא מכירים את שיטת הבישול סו ויד אז מומלץ שתקראו קודם את המאמר הבא. חזרנו שם אחורה בהיסטוריה כדי להבין כיצד היא נוצרה ומי אחראי לפלא הזה. סקרנו את היתרונות, דיברנו על האביזרים שצריך לרכוש כדי להתחיל לבשל סו ויד והשוונו את שיטת הבישול הזו לשיטות בישול

קרא עוד »

בישול סו – ויד, כל מה שצריך לדעת על שיטת הבישול המדויקת שמשגעת את העולם

ברוכים הבאים לעולם המופלא של בישול סו ויד! מהצד זה אולי נראה קצת מאתגר ושיש המון ציוד שצריך לקנות ומלא הכנות לפני שהבישול מתחיל בפועל – אבל ברגע שמכירים את השיטה, את הקלות שלה והכי חשוב – את התוצאות שהיא מפיקה – מבינים שהיא ממש לא מסובכת. מי שכבר ניסה

קרא עוד »

עושים סדר במארזים של אנובה

אנחנו מקבלים המון שאלות שחוזרות על עצמן בקשר למארזים השונים של אנובה אז הגיע הזמן שנעשה לכם סדר “בבלאגן” ונפרק את המארזים השונים לגורמים שמרכיבים אותם וניתן לכם את כל התשובות לכל השאלות שיכולות לעלות לכם והכל בכדי שתוכלו לבחור את המארז הנכון עבורכם. 1. ממה מורכבים המארזים המארזים שלנו

קרא עוד »

פינוק במחלוקת: כל מה שחשוב לדעת על כבד אווז

הכבד אווז נחשב לאחד המאכלים הכי נחשקים ובו בזמן גם למושא למחלוקות אתיות קשות. למה כבד האווז עושה כל כך הרבה רעש? מה זה כבד אווז? כבד אווז או ‘פואה גרא’ (foie gras – “כבד שמן” בצרפתית) נשמע לכולנו כמו המאכל הכי צרפתי שיש – אבל האמת היא שמי שהמציא

קרא עוד »

19 השפים הטובים והמפורסמים בארץ

ישראל נחשבת למעצמת קולינריה לא קטנה, והשפים המקומיים ידועים כמי שאוהבים לשלב את הטעמים של המטבח הים תיכוני עם מטבחים נוספים מרחבי העולם – אולי זו העובדה שחלק מהם גם מתחזקים מוסדות אוכל מבוקשים במיוחד בערים מרכזיות כמו ניו יורק, ברלין ופריז. אבל לא רק בחו”ל  – בואו נכיר את

קרא עוד »

חזה אווז בסו ויד – קל, מהיר ומושלם

חזה אווז הוא אחד הנתחים הוורסטיליים ביותר שיש – מתאים כנתח ראשון למי שעוד בשלבי ההתנסות בשיטת בישול סו ויד, כ”חטיף” לתחילת ארוחה או “על האש” ואפילו להכנה כ”קינוח” מפתיע ומתקתק.  כשחושבים על עוף, הראש הולך בצורה אוטומטית לתרנגולות – כנפיים, שוקיים, פרגיות – אבל מה עם אווז? מדובר על

קרא עוד »

מארגנטינה באהבה: רוטב צ’ימיצ’ורי

הרוטב הירוק מוכר בעיקר כמלווה טעים לסטייקים, אבל האמת היא שלצ’ימיצ’ורי יש מקום של כבוד לצד עוד מגוון ענק של מזונות – מעוף, נקניקיות / המבורגר, טוסטים, פיצות, פסטות, ירקות בגריל ועוד ועוד – על טעם וריח אין מה להתווכח. בזכות ההרכב החזק שלו הצ’ימיצ’ורי מעצים את הטעמים של כל

קרא עוד »

תישארו חדים! ותקראו כל מה שחשוב לדעת על השחזת סכינים

כלי חיתוך הם כנראה הכלים הישנים ביותר בעולם. למעשה, אחרי האש, שאיפשרה לאדם הקדמון לבשל את האוכל שהוא צד, כלי חיתוך הם הבאים בתור בחשיבותם. כי גם אם הצלחת לצוד ולהדליק אש, אתה צריך שתיהיה לך את האופציה לחתוך את הציד כדי להיפטר מחלקים לא רצויים וגם כדי להתמודד עם

קרא עוד »

סירזול לצריבה הכי טובה שיש לאחר בישול סו ויד

כשאתם רוכשים ברנר (מבער) לשימוש במטבח, יש תחושה שהנה – עלינו לשלב הבא. לא ככה?  מי שכבר התנסה בעבודה עם ברנר / מבער יודע שלפעמים קשה להשיג איתם צריבה אחידה ומושלמת, ויש בעיה נוספת – הארומה של הגז שמזין את האש עלולה לעבור לפעמים למזון שלנו – לא משהו שבא

קרא עוד »

סקירט סטייק – הכירו את הנתח

נתח הסקירט (Skirt Steak) מגיע אלינו מאזור הבטן התחתונה של הפרה, מתחת לצלעות, מאזור שנקרא Plate ויושב בין הבריסקט מקדימה, לפלאנק מאחורה. הסקירט מופיע תחת עוד כמה שמות, ובארץ חלק מכירים אותו בכינוי ‘נתח קצבים דק’ או רוייטפלש. נתח הקצבים מגיע כנתח אחד גדול, והקצבים מפרידים אותו לשני חלקים שונים. 

קרא עוד »

אונטריב – הכירו את הנתח

אונטריב, או אונטר – ריב, הוא נתח גדול שמתחיל בצוואר הפרה ונמשך לכיוון הבטן. השם של הנתח הזה יוצר בלבול מסוים – מצד אחד אונטריב זה אומר מתחת לצלעות – אונטר (מתחת) ריב (לצלעות) אבל מצד שני, מדובר בנתח שיושב בכלל מעל הצלעות… הסיבה היא שכאשר הפרה או העגלה עודנה

קרא עוד »
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

שירות לפני הכל
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

צריכים עזרה?
אנחנו פה!

שירות לפני הכל!

שתפו בפייסבוק

עקבו באינסטגרם

קבוצת הפייסבוק

עגלת קניות

צריכים
עזרה?

שירות
לפני הכל!

שתפו
בפייסבוק

עגלת
קניות