הבלוג

סו-ויד ועישון – השידוך המושלם

שתי אסכולות בישול שונות להכנת הנתח האהוב עליכם – אבל למה להפריד אם אפשר לשלב?  האחת (עישון) תכניס טעמים עשירים ומשגעים לנתחים שלכם, והשנייה (סו-ויד) תדאג לרכות ועסיסיות, ותאפשר לכם להגיע לתוצאות עקביות, פעם אחר פעם. ואנחנו אומרים – למה לא ליהנות משני העולמות? מי אמר שצריך לוותר על הטעם

קרא עוד »

המדריך המלא לצריבת בשר לאחר בישול סו-ויד

אחרי שהכנת את הנתח בשר בסו-ויד יש עוד שלב אחד אחרון שהוא סופר חשוב לתוצאה הסופית שתקבלו והוא שלב הצריבה. במדריך הזה תלמדו למה שלב הצריבה כל כך חשוב, איך לעשות אותו בצורה נכונה, באיזה שיטות וכלים אפשר להשתמש, יתרונות וחסרונות של כל אחת מהן ולסיום, ומה השיטה המומלצת על

קרא עוד »

פיטמאסטר: מופע חובה לכל אוהב בשר

כבר המון זמן שאני רוצה לבקר במסעדת פיטמסאטר (PITMASTER) שבפתח תקווה אבל למצוא שם מקום לזמן הקרוב לא היה אפשרי מאז שהם פתחו. אותה בעיה נוצרה גם לאחר הפתיחה המחודשת אחרי הקורונה אבל לשמחתי הצליחו לסדר לי מקום בהתרעה קצרה ואני שמח לשתף בחוויה. ואין ספק, שלאכול בפיטמאסטר זאת חוויה

קרא עוד »

מה הקשר בין קפה ועוגה, תותחים כבדים ובישול סו ויד?

מאמר אורח מאת מאור בראל, שף בינלאומי, חבר באיגוד השפים הישראלי, מנהל סדנאת השף – מאסטרו שף – בישול מולקולארי, קלאסי – בסיסי ומתקדם. מאור בעל מוניטין של 15 שנה בניהול קולינארי בארץ ובחו"ל ובוגר מגמת קונדיטוריה לשפים של הקורדון בלו. "מיותר לחלוטין! זה תופס לי עוד מקום בבית! סתם

קרא עוד »

אפקט מייארד (תגובת מייאר) וההשפעה שלו על הבשר שלכם

אפקט מייארד (מייאר), הנקרא גם "תגובת מילארד", על שם כימאי צרפתי שהצליח לזהות ולהסביר אותו לפני למעלה מ 100 שנה, הוא התהליך המתרחש בעת בישול, בתנאים מסוימים, הגורם למזון לקבל את הקראסט השחום והאהוב כל כך ושכל הטבחים והשפים יודעים – בלעדיו אי אפשר להגיש סטייק לשולחן.

קרא עוד »

היתרונות של בישול סו ויד

משמעות המונח "סו ויד" בצרפתית הוא "תחת ואקום" והוא נמצא בשימוש בימים אלה בעיקר בהקשר הקולינרי, כאשר שיטת הבישול הזו הפכה לאהובה במיוחד על שפים מובילים ברחבי העולם ובשנים האחרונות הופכת למקובלת יותר ויותר במטבחים של שפים ביתיים. למה השפים המובילים בעולם כל כך מאוהבים בשיטת הבישול הזו? מהם יתרונותיה

קרא עוד »

איך למנגל ביום העצמאות בעידן של סגר?

זה כבר ברור לכולנו שאת יום העצמאות 2020 אנחנו לא נשכח לעוד הרבה הרבה שנים. יום שהוא תמיד חגיגה אחת גדולה לכולם ובמיוחד לאוהבי הבשרים שבינינו הולך להיות מאד שונה השנה היות וכולנו ככל הנראה נהיה תחת סגר ולא נוכל לצאת לגנים ולפארקים כבכל שנה ולעשות על האש עם חברים

קרא עוד »

איך להכין סטייק כמו בפיטר לוגר אצלכם בבית

אם אתה אוהב בשר אני מניח שיצא לך כבר לשמוע על אחת הסטקיות הכי מפורסמות בעולם, פיטר לוגר שיושבת בניו יורק. הרבה אנשים חושבים שהסטייק שלהם הוא הטוב בעולם אבל גם אם אתה לא מסכים (ויש לא מעט שלא מסכימים), קשה יהיה להתווכח שהוא אחד הטובים שייצא לך לאכול.

קרא עוד »

משפחת אנובה המורחבת, כל מה שרציתם לדעת

המכשירים של אנובה (ANOVA) הם הפופלריים והנמכרים ביותר בעולם הבישול בוואקום. החברה התחילה את דרכה אי שם בשנת 2014 עם קמפיין מימון המונים בקיקסטרטר שגייס 1.8 מיליון דולר מ 10,508 אנשים מרחבי העולם. אני הייתי אחד מאותם עשרת אלפים רוכשים וכך בעצם נכנסתי לעולם הבישול בוואקום אשר בהמשך הוביל אותי

קרא עוד »
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי