עגלת קניות

בישול סו – ויד, כל מה שצריך לדעת על שיטת הבישול המדויקת שמשגעת את העולם – חלק ב’

אם אתם עדיין לא מכירים את שיטת הבישול סו ויד אז מומלץ שתקראו קודם את המאמר הבא. חזרנו שם אחורה בהיסטוריה כדי להבין כיצד היא נוצרה ומי אחראי לפלא הזה. סקרנו את היתרונות, דיברנו על האביזרים שצריך לרכוש כדי להתחיל לבשל סו ויד והשוונו את שיטת הבישול הזו לשיטות בישול

קרא עוד »

בישול סו – ויד, כל מה שצריך לדעת על שיטת הבישול המדויקת שמשגעת את העולם

ברוכים הבאים לעולם המופלא של בישול סו ויד! מהצד זה אולי נראה קצת מאתגר ושיש המון ציוד שצריך לקנות ומלא הכנות לפני שהבישול מתחיל בפועל – אבל ברגע שמכירים את השיטה, את הקלות שלה והכי חשוב – את התוצאות שהיא מפיקה – מבינים שהיא ממש לא מסובכת. מי שכבר ניסה

קרא עוד »

עושים סדר במארזים של אנובה

אנחנו מקבלים המון שאלות שחוזרות על עצמן בקשר למארזים השונים של אנובה אז הגיע הזמן שנעשה לכם סדר “בבלאגן” ונפרק את המארזים השונים לגורמים שמרכיבים אותם וניתן לכם את כל התשובות לכל השאלות שיכולות לעלות לכם והכל בכדי שתוכלו לבחור את המארז הנכון עבורכם. 1. ממה מורכבים המארזים המארזים שלנו

קרא עוד »

למה לבשל עם אדים?

בישול באדים היא טכניקה ידועה כזו שעוברת דרך מטבחים, מהפכות טכנולוגיות, תרבויות ומאכלים.  ולמה?  כי היא גם מעשית וגם עושה את האוכל שלנו טעים.  הוספה של אדים יכולה להאיץ את הבישול, לשמור על המזון עסיסי יותר ועל ירקות “חיים” יותר. באפייה, מוסיפים אדים כבר בהתחלה – זהו שלב קריטי בהפקה

קרא עוד »

מה זה תנור משולב או תנור קומביסטימר?

תנורים משולבים היו ועדיין מהווים את ציוד הבישול המדויק והרב-תכליתי ביותר שאפשר להשיג, אך יחד עם זאת, הם גדולים, מגושמים, יקרים מאד ומתאימים בעיקר לשימוש מסחרי… עד עכשיו. תנור האפייה שיש לכל אחד ואחת מאיתנו במטבח הביתי מאפשר לנו שליטה בטמפרטורה באופן מסוים (בצורה לא ממש מדויקת, בדרך כלל) וזה

קרא עוד »

האביזרים לטאבון שיעזרו לכם לאפות בבית כמו מקצוענים

חולמים להזמין את כל החברים לערב פיצות ביתיות? לפנק את הילדים בפוקצ’ות רכות מבפנים עם בצק קראנצ’י? הגעתם למקום הנכון. תקופת הקורונה הביאה הרבה טרנדים חדשים לחיינו – עבודה מהבית, זום וגם – כולנו הפכנו לבשלנים ביתיים, במיוחד בתקופת הסגרים. מכשירי בישול כמו סו ויד או טאבון ביתי הפכו לפופולריים

קרא עוד »

פינוק במחלוקת: כל מה שחשוב לדעת על כבד אווז

הכבד אווז נחשב לאחד המאכלים הכי נחשקים ובו בזמן גם למושא למחלוקות אתיות קשות. למה כבד האווז עושה כל כך הרבה רעש? מה זה כבד אווז? כבד אווז או ‘פואה גרא’ (foie gras – “כבד שמן” בצרפתית) נשמע לכולנו כמו המאכל הכי צרפתי שיש – אבל האמת היא שמי שהמציא

קרא עוד »

19 השפים הטובים והמפורסמים בארץ

ישראל נחשבת למעצמת קולינריה לא קטנה, והשפים המקומיים ידועים כמי שאוהבים לשלב את הטעמים של המטבח הים תיכוני עם מטבחים נוספים מרחבי העולם – אולי זו העובדה שחלק מהם גם מתחזקים מוסדות אוכל מבוקשים במיוחד בערים מרכזיות כמו ניו יורק, ברלין ופריז. אבל לא רק בחו”ל  – בואו נכיר את

קרא עוד »

חזה אווז בסו ויד – קל, מהיר ומושלם

חזה אווז הוא אחד הנתחים הוורסטיליים ביותר שיש – מתאים כנתח ראשון למי שעוד בשלבי ההתנסות בשיטת בישול סו ויד, כ”חטיף” לתחילת ארוחה או “על האש” ואפילו להכנה כ”קינוח” מפתיע ומתקתק.  כשחושבים על עוף, הראש הולך בצורה אוטומטית לתרנגולות – כנפיים, שוקיים, פרגיות – אבל מה עם אווז? מדובר על

קרא עוד »

מארגנטינה באהבה: רוטב צ’ימיצ’ורי

הרוטב הירוק מוכר בעיקר כמלווה טעים לסטייקים, אבל האמת היא שלצ’ימיצ’ורי יש מקום של כבוד לצד עוד מגוון ענק של מזונות – מעוף, נקניקיות / המבורגר, טוסטים, פיצות, פסטות, ירקות בגריל ועוד ועוד – על טעם וריח אין מה להתווכח. בזכות ההרכב החזק שלו הצ’ימיצ’ורי מעצים את הטעמים של כל

קרא עוד »

תישארו חדים! ותקראו כל מה שחשוב לדעת על השחזת סכינים

כלי חיתוך הם כנראה הכלים הישנים ביותר בעולם. למעשה, אחרי האש, שאיפשרה לאדם הקדמון לבשל את האוכל שהוא צד, כלי חיתוך הם הבאים בתור בחשיבותם. כי גם אם הצלחת לצוד ולהדליק אש, אתה צריך שתיהיה לך את האופציה לחתוך את הציד כדי להיפטר מחלקים לא רצויים וגם כדי להתמודד עם

קרא עוד »

סירזול לצריבה הכי טובה שיש לאחר בישול סו ויד

כשאתם רוכשים ברנר (מבער) לשימוש במטבח, יש תחושה שהנה – עלינו לשלב הבא. לא ככה?  מי שכבר התנסה בעבודה עם ברנר / מבער יודע שלפעמים קשה להשיג איתם צריבה אחידה ומושלמת, ויש בעיה נוספת – הארומה של הגז שמזין את האש עלולה לעבור לפעמים למזון שלנו – לא משהו שבא

קרא עוד »
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

שירות לפני הכל
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי