הטחנה חיה ובועטת למעלה מ- 15 שנים, בהן זכתה לשלל תארים. המסעדה ממוקמת בסמוך לטחנת הקמח ההיסטורית שפעלה בעבר במטולה, באזור מפל הטחנה, ומכאן קיבלה את שמה. בטחנה זו היו נוהגים ראשוני המתיישבים והאיכרים במטולה לטחון קמח.
הטחנה מיועדת לכל מי שמבקש להתענג מחגיגת בשרים עסיסית, הכוללת מגוון נתחים טריים במידות עשייה שונות ובמשקלים לבחירת הלקוח. עדרי הבקר שלנו, גדלים באופן פרטי ברמת הגולן על ידי בעל המסעדה עצמו, נהנים מאוכל משובח, טיפול מסור וקפדני המביא בסופו של דבר לאיכות בשר ברמה הגבוהה ביותר. בשר בוטיק, מובחר, בטעם ייחודי משובח!
נתחי הבשר מיושנים במקום עד המידה הרצויה, וכל נתח ונתח נבחרים בקפידה טרם הוצאו לסועד. מרבית נתחי הבשר נצלים על פלטה לוהטת אל מול הסועדים, כך ביכולתם לשלוט ברמת העשייה.
בתפריט הראשונות תמצאו: קרואסון אסאדו, קרפצ’יו שייטל, אסאדו על העצם ועוד. בתפריט העיקריות תמצאו מגוון מנות בשר, עוף, המבורגרים, וגם מנות מיוחדות כמו פורטרהאוס , פריים ריב 500 גרם ועוד.
ב’-ד’ – 18:00 – אחרון הסועדים, ה’-ו’ – 16:00 – אחרון הסועדים, ש’ – 13:00 – 20:00