מסעדות בשרים הטובות בישראל

מחפשים את מסעדות הבשר הטובות בארץ? הגעתם למקום הנכון!

מצפון ועד דרום, אספנו עבורכם את המסעדות בשרים שכל קרניבור אמיתי חייב להכיר!

בתל אביב יש לנו את B12, מקום של בשר בנווה צדק ועוד. ברחובות מו ומו עם מסעדה וקצבייה מהממת, בפתח תקווה פיטמאסטר שחובה להכיר, בחולון משפחת שכטר הייחודית. משם קפצנו לשרון, עם המעשנה הייחודית בינוב – ביקור חובה לכל חובב בשר משם המשכנו לזכרון לדוריס קצבים, לימוזין ברמת ישי, טיביס בוורד הגליל ואיך אפשר בלי רמת הגולן – הידועה בבקר הכי מובחר.

זוהי כמובן רשימה חלקית בלבד, גללו מטה לרשימת מסעדות הבשר המלאה.

חושבים שפספנו? יש לכם מסעדה שאנחנו חייבים להוסיף לרשימת המסעדות הנבחרות? ספרו לנו עליה בתגובות ונדאג להוסיף אותה בהקדם.

מיטבר תל אביב

תל אביב

המיטבר היא ללא ספק אחד מהמוסדות היותר מוערכים וחשובים בקהילת חובבי הבשר. המסעדה פתחה את שעריה בשנת 1994, וכיום מתחזקת שני סניפים – אחד בתל אביב ואחד בהרצליה.

בתפריט הצהריים תמצאו מנות כמו: קרפצ’יו פילה בקר, טרין כבד עוף, נקניקיות בקר ביתיות ומבחר נתחים על העצם: ניו יורק, פורטרהאוס, T-BONE, פריים ריב וסטייקים – סינטה, אנטריקוט, פילה בקר ועוד.

כתובת: שדרות ח”ן 52
טלפון: 03-6956276
א’-ש’ – 12:00 – 00:00

הדסון

תל אביב

כשמכינים רשימת מסעדות בשר מומלצות, אי אפשר שלא להזכיר את הדסון, מסעדת הבשרים הוותיקה מרמת החייל בתל אביב. בהדסון מקפידים על חומרי גלם טריים ומעולים, ברמה הגבוהה ביותר – הודות לתהליך טיפול ייחודי וללא פשרות, לו זוכים הבשרים. בקצביה תמצאו נתחי בשר מבקר ישראלי טרי ומובחר בלבד. הנתחים מיושנים במקררי יישון, בשיטת יישון יבש “Dry Aging”. קצב ההתיישנות אינו אחיד ולכן אנו מציעים מידי יום רק את הנתחים שהגיעו לדרגת יישון אופטימלית.

בתפריט של הדסון מחכות לכם מנות כמו: “חלונות ניו יורק” – סינטה ברוטב טופי יפני, קראסט אנטריקוט, שיפודי בקר, מבחר בשרים מיושנים וסטייקים ועוד ועוד.

כתובת: הברזל 27 רמת החייל
טלפון: 03-644-4733
א’-ה’ 12:00 – אחרון הסועדים, ו’-ש’ – 13:00 – אחרון הסועדים

בוצ’רי דה ברילוצ’ה

תל אביב

בקצביה של הבוצ’רי דה ברילוצ’ה (עיר בצפון פטגוניה שבארגנטינה) תוכלו לקבל הסבר מלומד מהקצבים המנוסים, ולהתלבט אלו מבין מגוון הנתחים שלנו תרצו וכמה – עם שומן, או בלי, 200 גרם או 500, מיושן יותר או פחות ועוד. בבוצ’רי – אתם אלו שבוחרים את הנתח שלכם. בבוצ’רי מטפלים ומיישנים את מגוון הבשרים בכדי להביאם לרמה האופטימאלית בכל יום, והשילוב בין הידע לביצוע מעניקים הנאה ומושלמת מהבשר.

בתפריט הצהריים בבוצ’רי מחכות לכם מנות כמו פטה כבד, קנלוני ממולאים בבשר מעושן, קרפצ’יו ועוד. בעיקריות תוכלו למצוא את מנת האסאדו בוצ’רי, נתח קצבים או סינטה ונתחים עד העצם – ניו יורק, טי-בון ופריים ריב. בתפריט הערב מחכים לכם מגוון סטייקים – אנטריקוט ישראלי או ארגנטינאי, פיקניה, שייטל, מגוון מנות נקניקיות ועוד ועוד.

כתובת: הברזל 4
טלפון: 077-5309700
א’-ש’ – 12:00-24:00

אלבמה

נתניה

מסעדת אלבמה בנתניה מגישה אוכל דרום אמריקאי, אסאדו ובשרים. התפריט של אלבמה יגרום לכל חובב בשר להתרגש: תמצאו בו מנות כמו צוואר לבן, אסאדו סינטה, שייטל, פילה, כבד אווז ועוד. כל ארוחה כוללת תוספת של סלט ירקות, כרוב כבוש, תבשיל קדירה של שעועית עם בשר ותפוחי אדמה מהמעשנה – ממש כמו באמריקה.

כתובת: פנקס 47
טלפון: 053-4362880
ש’ – 13:00-01:00, א’ – 19:00-01:00, ב’-ו’ – 19:00 – 01:00
צילום: תומר אפלבאום

פיטמאסטר

פתח תקווה

בפיטמסאטר מציעים לכם חוויה שלא תשכחו – כשיארחו בכל יום פיטמאסטר שונה. מה זה פיטמאסטר? מומחה לשימוש במעשנה, גריל, או כל מתקן המשלב אש חיה להכנת מזון. תפריט? אין. הפיטמאסטר יכין לכם ארוחה מטורפת המורכבת ממספר מנות, אשר תצאנה כל אחת עם הסבר על דרך ההכנה.

את פיטמאסטר הקימו הבעלים של רשת ביירן מרקט, מיזם האירוח Levy’s BBQ של עידו לוי ומיזם הנקניקיות צ’ורי CHORI. רוצים לראות עוד תמונות שיפתחו לכם תיאבון? קראו את החוויה שהייתה לי לאחרונה במסעדה.

כתובת: ברקת 4
טלפון: 073-277-7777
א’-ה’ – 19:00 – 22:00

משפחת שכטר

חולון

משפחת שכטר בחולון מציעים לכם מטבח ברביקיו אמריקאי עם מגוון בשרים מעושנים, כולל משלוחים של בשר טרי ומובחר – עד הבית! בתפריט המנות הראשונות מחכים לכם פיקניה חציל וטחינה, קרפצ’יו בקר עם פרמזן, דנוור / אונטריב על הגריל, בורקס בשר ועוד. תפריט המעושנים כולל בריסקיט וספייריבס, אסאדו וכתף טלה. תפריט “גריל עצים” כולל אנטריקוט, סינטה או צלעות טלה ותפריט “קרשי הצגה” עם מיקס גריל ומעשנה ועוד.

כתובת: מפרץ שלמה 1 ‎
טלפון: 050-307-0222
א’-ו’ – 18:00-23:0 ש’ – 12:00 – 23:30

באקארו

רעננה

מסעדת בשרים, אסאדו ואוכל דרום אמריקאי. ב-באקארו תמצאו מנות BBQ אמריקאי, מנות בצלייה איטית בתנור גחלים, בשר מעושן במעשנה ועוד.

הבשרים נצלים מעל לבולי עץ ופחמים בטמפרטורה נמוכה למשך זמן ממושך בשיטת low&slow, המעניקה לבשר מרקם רך ועסיסי, כשכל נתח מקבל יחס, טיפול וצלייה באופן שמחמיא לטעמיו.

בתפריט הראשונות של באקארו מחכים לכם: מרגז פיקנטי, נתח קצבים, שיפודי שקדי טלה ולשון מעושנת. בתפריט העיקריות תמצאו חזה עוף סו-ויד עסיסי, פרגית מעושנת, BBQ BEEF, נתח קצבים, שפיץ שייטל/ פיקנייה, סינטה עגל ועוד.

כתובת: זרחין אלכסנדר 13
טלפון: 09-8919959
א’ – ש’ – 12:00 – 23:00

המעשנה

ינוב

מקום קטן בלב השרון עם ניחוח ייחודי וקסם של אווירה. זיו, הבעלים של המקום, הוא פיטמאסטר ומסעדן עם דחף ליצירתיות, תשוקה לבשר ולאירוח!

במקום תמצאו מעל לשבעה סוגים של כלי בישול הנשארים נאמנים לשיטות העישון הקדומות, מעשנות במסעדה ובחצר, מעשנה לדגים, מעשנה באדמה וגריל לאירועים מיוחדים שבו אנו מעשנים כבש שלם. כל הכלים הם על טהרת הברזל, העץ והאש החיה.

הארוחות במעשנה מוגדרות כסעודה ומוגשות למרכז השולחן באווירת “Sharing”. חווית האירוח מובנית מהמפגש החברתי וההנאה ממגוון טעמים ביתיים ויצירתיים. לכן, אנו יוצרים עבורכם חוויה משותפת אחידה.

בכל בוקר מדליקים את המעשנה עם עצי פקאן ולאורך היום מכניסים נתחים שונים ושלל ירקות. בהמעשנה מתזמנים את מידות העשייה של הנתחים לשעת ההגשה שקבענו וכל נתח ייפרס ויוגש לכלל הסועדים.

כתובת: נתיב הזית 88
טלפון: 09-8945118
א’-ד’ – 20:00, ה’ – סבב ראשון 18:30, סבב שני 21:30 *בתיאום מראש בלבד ובסבבים קבועים

סינטה בר

חיפה

מסעדת ביסטרו חיפאית ותיקה המציעה מגוון שיעשו כל קרניבור שמח. בסינטה בר תמצאו בשר טרי ואיכותי שעובר תהליך יישון, פירות ים ודגים וגם מנות של פסטה בעבודת יד.

בתפריט העסקיות מחכות לכם מנות כמו: טרין כבדי עוף, קרפצ’יו סינטה, אסאדו טלה בגלייז, אנטריקוט, סינטה, פילה ועוד. בתפריט הערב תמצאו מנות כמו: פסטלים במילוי שקדי טלה, טרטר בקר, מבחר סטייקים, ביפבורגר קצבים ועוד.

כתובת: נתיב האור 1
טלפון: 04-6661829
א’-ד’ – 12:00 – 23:30, ה’-ש’ – 12:00-00:30

דוריס קצבים

זיכרון יעקב

מסעדת דוריס קצבים הראשונה הוקמה בראש פינה בשנת 2004. הבשר עובר תהליך ארוך ומוקפד עד שהוא מגיע בשיא הטריות לצלחות שלכם: העמקת טעמים ושמירה קפדנית על העסיסיות. הבשרים עולים על הגריל לפי משקל לבחירתכם ובליווי תוספות למרכז שולחן.

בדוריס קצבים מחכים לכם אנטריקוט, פריים ריב, פורטר האוס, פילה, טי-בון ועוד נתחים מובחרים. תפריט המסעדה כולל גם המבורגר תוצרת בית שמגיע לגודל של 400 גרם, מנות עוף ודגים, נקניקיות בוטיק גרמניות מהשרקוטרי של דוריס ועוד.

כתובת: בכניסה לרמת הנדיב
טלפון: 053-4362864
ב’-ש’ – 12:00-22:00

לימוזין

רמת ישי

בשנת 1998, נפתח אטליז לימוזין ברמת ישי. האטליז מתמחה מאז ועד היום, ביישון בשר בקר מייצור מקומי, בתנאים טבעיים ואופטימליים ובאוויר פתוח. בשנת 2002 נפתחה לצד האטליז גם מסעדת בשרים וכן קייטרינג לארועים, שבהמשך התפתח למתחם האירועים “סגרא” שבקומת הגג של המבנה.

בתפריט המסעדה תוכלו למצוא מנות כמו: קבבוני טלה / עגל, נקניקיות עגל פיקנטיות, אסאדו, כבד עגל בברנדי ועוד. בתפריט העיקריות מחכים לכם אנטריקוט, סינטה, פילה, אסאדו, צלעות טלה ועוד.

אטליז לימוזין הוקם במטרה לשנות את תרבות צריכת הבשר הטרי בישראל, ולהביא בשורה של בשר בקר איכותי לפי עקרון “מהבוקר לצרכן”. באטליז לימוזין מקפידים על יישון הנתחים בתנאים טבעיים בלבד, באוויר פתוח, וטעימת כל הנתחים לפני מכירתם.

כתובת: חורש האלונים 14
טלפון: 04.953.3173
ב’-ש’ – 12:00 – 22:30

טיביס

כורזים

אל ‘טיבי’ס’, שהוקמה על ידי שף חיים טיבי ורועי כהן בשנת 2013, נאספים מידי יום ירקות טריים ממשקים מקומיים, קמחים ביבוא מיוחד, חומרי גלם מחוות ויצרנים מקומיים, יינות מעולים של יקבים ישראליים ונתחי בשר של מרעה חופש.

בתפריט הצהריים המוגש במסעדה מחכות לכם מנות כמו: נקניקיות טיבי’ס, קורנביף בקר, נתחי בשר לפי המלצת השף היומית, טורטליני ממולא בשר, פפרדלה ראגו ועוד.

בתפריט הערב תוכלו לבחור במגוון נתחים מתוך הטיבי’ס סטייק האוס – פורטרהאוס 500 גרם, ניו יורק 500 גרם, ביף ריב, טריו טלה 450 גרם, פריים ריב, טיבון ועוד.

כתובת: כפר הנופש ורד הגליל
טלפון: 04-6330885
צהריים – 12:00-17:30, ערב – 17:00-עד אחרון הסועדים

הטחנה

מטולה

הטחנה חיה ובועטת למעלה מ- 15 שנים, בהן זכתה לשלל תארים. המסעדה ממוקמת בסמוך לטחנת הקמח ההיסטורית שפעלה בעבר במטולה, באזור מפל הטחנה, ומכאן קיבלה את שמה. בטחנה זו היו נוהגים ראשוני המתיישבים והאיכרים במטולה לטחון קמח.

הטחנה מיועדת לכל מי שמבקש להתענג מחגיגת בשרים עסיסית, הכוללת מגוון נתחים טריים במידות עשייה שונות ובמשקלים לבחירת הלקוח. עדרי הבקר שלנו, גדלים באופן פרטי ברמת הגולן על ידי בעל המסעדה עצמו, נהנים מאוכל משובח, טיפול מסור וקפדני המביא בסופו של דבר לאיכות בשר ברמה הגבוהה ביותר. בשר בוטיק, מובחר, בטעם ייחודי משובח!

נתחי הבשר מיושנים במקום עד המידה הרצויה, וכל נתח ונתח נבחרים בקפידה טרם הוצאו לסועד. מרבית נתחי הבשר נצלים על פלטה לוהטת אל מול הסועדים, כך ביכולתם לשלוט ברמת העשייה.

בתפריט הראשונות תמצאו: קרואסון אסאדו, קרפצ’יו שייטל, אסאדו על העצם ועוד. בתפריט העיקריות תמצאו מגוון מנות בשר, עוף, המבורגרים, וגם מנות מיוחדות כמו פורטרהאוס , פריים ריב 500 גרם ועוד.

כתובת: הראשונים 1
טלפון: 04-6944810
ב’-ד’ – 18:00 – אחרון הסועדים, ה’-ו’ – 16:00 – אחרון הסועדים, ש’ – 13:00 – 20:00

מרינדו

עין גב

מרינדו החלה לשווק את תוצרתה ללא מתווכים ישירות ללקוחותיה באמצעות רשת של סניפים מעין גב בצפון ותל אביב במרכז ובאמצעות משלוחים של הזמנות בשר טרי ללקוחות פרטיים עד הבית.

בשנת 2006 הוקמה הקצבייה הראשונה באוסישקין רמת השרון.
שנה לאחר מכן, בשנת 2007 הוקם בעין גב מתחם מרינדו הכולל מפעל בשר, מסעדת בשרים עם תפריט המורכב על טהרת הבשרים המובחרים של מרינדו, מעדניה, קצבייה וחנות קולינריה.

קצביות נוספות הוקמו ברמת השרון ובכיכר המדינה בשנת 2010 ובשנת 2015, עם פתיחת מתחם שרונה מרקט בתל אביב, הוקם סניף ייחודי של מרינדו במרקט, המספק בשרים טריים בקצבייה איכותית ולצידה בר להגשת מנות בשרים עם אפשרות בחירת הנתחים בקצבייה והכנתם הספונטנית בעישון או על הפלנצ’ה והגשתם על הבר.

בשנת 2017 פתחה מרינדו מסעדה נוספת ביקנעם – מסעדה אחות למסעדת הבשרים מרינדו בעין גב. למסעדה תפריט בשרים מגוון וכמו כן ניתן לרכוש בה בשרים להכנה ביתית.

במסעדת מרינדו בעין גב שעל גדת הכנרת, תוכלו למצוא מגוון מנות לחובבי הבשר. מ”צלחת חטיפים” (אסאדו/טלה), פטה כבד, שווארמה נתחי טלה, אנטריקוט, סינטה, פילה ועוד.

טלפון: 046658555
א’-ד’ – 09:00 – 21:00, ה’-ש’ – 09:00 – 22:00

מושבוצ

רמות, רמת הגולן

“מושבוצ” הוקמה בשנת 2007 בחוות הסוסים של משפחת איסטון במושב מעלה גמלא. האוכל המוגש במושבוצ עושה כבוד לחומרי הגלם המקומיים והאיכותיים, את ההשראה למנות המוגשות במסעדה שואבים מהסביבה הקרובה ומהבית, מעונות השנה המתחלפות ומהגידולים החקלאים האופייניים לכל אחת מהן.

בשר הבקר הוא אחד מהמאפיינים הבולטים של הגולן. הוא גם מאבני היסוד של המסעדה מיום היווסדה. על מנת לקיים את החזון של המושבוצ, וכדי לספק ללקוחות את הבשר האיכותי ביותר חברו בשנת 2015 ליוחאי שניידר ממעלה גמלא ויחד הקימו את הקצבייה של המושבוצ.

משפחת שניידר מטפחת את העדר שלה כבר מעל 50 שנה. בקר שניידר גדל ברמת הגולן, ללא אנטיביוטיקה וללא זרזי גדילה ועומד בתקן של עמותת חי בריא. המשך הטיפול בבקר שניידר מתבצע במסעדה, שם אנחנו מיישנים ומייצרים במקום את כל מגוון המוצרים המיוחד שלנו: הסטייקים, הקציצות, ההמבורגרים הנקניקיות ונתחים מובחרים אחרים.

תפריט המסעדה כולל מנות כמו קרפאצ’יו עגלה משק שניידר, פטה כבד, טריו דה לה קאסה עם צ’וריסו ומרגז, אונטרסטייק שניידר, פריים ריב הולשטיין ועוד.

טלפון: 04-6795095
א’-ד’ – 12:00 – 21:00, ה’-ש’ – 12:00 – 22:00

מסעדת הבוקרים

מרום גולן

במסעדת הבוקרים מקפידים על חומרי גלם מקומיים ואיכותיים – ובראשם הבשר הטרי, שמגיע מעדרי הבקר האיכותיים של צפון רמת הגולן. הבשר מעושן ומיושן במקום, ומגיע אליכם בריא ונטול תוספים מיותרים. במילים אחרות: בצורתו הטהורה והנקייה ביותר.

בתפריט המוגש במסעדה מחכות לכם מנות כמו: כנפיים, פרוסות אסאדו מעושנו, סינטה, אנטריקוט ועוד.

טלפון: 053-9443658
א’-ה’ – 13:00 – 21:00, ו’ – 12:00-14:00

מו ומו

רחובות

המו ומו החל כאטליז משפחתי ואיכותי המתמחה בבשרים לפני כ-30 שנה . כעבור עשור נוספה המסעדה ובה ניתן ליהנות מתוצרי האטליז, שזוכים ליחס ולכבוד הראוי ומבטיחים טריות ואיכות בכל מנה. המקום הוא תשלובת בשרים מופלאה, מקררים גדולים ליישון נתחי הבשר, קצבייה לפירוק, מעדנייה ומסעדה בהן ניתן לקנות וליהנות מטיב הבשרים.

באיטליז של מו ומו מחכים לכם מיטב הנתחים: מסקיירט סטייק, ראמפ סטייק (שייטל), פורטרהאוס, נתחי שריר מובחרים לבישול בקדירה, אסאדו ועוד.

בתפריט הפתיחה של המסעדה תוכלו למצוא מנות כמו כבד קצוץ וקרפצ’יו פילה ובעיקריות מחכים לכם נתחים מיוחדים על העצם (לפי משקל), אנטריקוט, סינטה, פילה עגל, המבורגר הבית ועוד.

כתובת: הרצל 177
טלפון: 08-9462690
ב’ – ו’ – 18:00 – 22:30

מקום של בשר

תל אביב

במסעדה חדר יישון בשרים מיוחד וחדר אטליז, וכל הבשרים המוגשים בה עוברים טיפול מקצועי. לצד הבשרים מוצע תפריט יין גדול ומגוון (היינות מאוחסנים במקרר ברזל מיוחד). לרשות הסועדים מוצבת ספה ארוכה המזמינה השתרעות לאחר הארוחה.

בתפריט של מקום של בשר מחכות לכם מנות פתיחה כמו קרפצ’יו בקר, נתח קצבים, קריספי שרימפס ועוד, ובעיקריות תוכלו לבחור ממגוון הסטייקים שמציעה המסעדה – אנטריקוט, סינטה ופילה, ובסטייקים על העצם – אנטריקוט, T-BONE או פורטרהאוס.

כתובת: שבזי 64, נווה צדק
טלפון: 053-9444023
א’ – שבת – 12:00 – 00:00

B12

תל אביב

מזללת בשר שכונתית המתמקדת בבשר איכותי, בירה טרייה, ובבר אלכוהול רציני. התפריט כולל מנות על טהרת הבשר הישראלי, שנצלות בתנורי ברזל במטבח פתוח. 

בתפריט של B12 מחכות לכם מנות פתיחה כמו: חזה בקר מעושן, שקדי טלה או נקניקיות שאין בשום מקום אחר. לעיקריות תוכלו לבחור: כבדי עוף, פרגית, סטייק לבן, פיקניה, נתח קצבים, שרשרת פילה, סינטה, המבורגר או אנטריקוט ועוד. 

כתובת: קרליבך 12
טלפון: 03-7327888
פתוח מא’ עד שבת בין השעות 12:00 – 24:00
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי