עגלת קניות

סדנאות בשר

החלום של כל קרניבור...

סדנאות בשר הן ללא ספק אחד הטרנדים היותר פופלריים בשנתיים האחרונות ואם עוד לא יצא לכם להשתתף בסדנה כזאת אתם ללא ספק מפספסים!

בשר תמיד היה מאד פופלרי בישראל ויום העצמאות הוא בתכלס יום העל האש כבר עשרות שנים אבל נראה שרק בשנים האחרונות אנשים פה מתחילים להבין באמת בבשר ומגלים שיש בעולם הזה הרבה יותר מאנטריקוט וסינטה.

בישול סו-ויד או בשמו השני, בישול בוואקום, נכנס חזק מאד לתודעה של הישראלים בשנת 2018 ביחד עם עלייה משמעותית בתחום עישון בשר ומעשנות והדרך המהירה, הקלה והזולה ביותר לחוות את הבשרים מהעולמות של הוואקום והעישון היא בסדנאות בשר.

לא צריך ציוד, לא צריך ללמוד, לא צריך להשקיע זמן וכסף בניסוי וטעייה, צריך פשוט למצוא את הסדנה המתאימה ולהזמין מקום 🙂

תשכחו מאנטריקוט וסינטה, בסדנאות בשר טובות ואיכותיות אתם תכירו נתחים הרבה יותר טעימים שלא תבינו איך לא אכלתם אותם קודם וכנראה שגם לא תהיו מסוגלים לחזור חזרה לנתחים “הפשוטים”.

שף הנודד – סדנת בשר

בשר הוא אחד המרכיבים המאתגרים ביותר לבישול ולהכנה. במרבית התפריטים תופס הבשר את מקום המנה העיקרית ומהווה עבור רבים את שיאה של ארוחה טובה. על

קרא עוד »

דרור פילץ – סדנת גריל

דרור הוא מומחה בעל ניסיון כביר בנושא גריל. הוא מכיר את כל שיטות הקיצוב השונות, את הנתחים והמאכלים השונים שמפיקים לפי האסכולה הקלאסית, לפי החלוקה

קרא עוד »
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

שירות לפני הכל
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי