הזמנת בשר באינטרנט

הזמנת בשר באינטרנט הופכת להיות קלה וזמינה הרבה יותר מאשר בעבר ואתם לא צריכים להיות מוגבלים רק לבשר שיש לכם ברשתות השיווק או אצל הקצב השכונתי. המון קצביות מאפשרות היום הזמנת בשרים אונליין ומשלוחים מהירים עד הבית.

MEATNET

הסיפור שלנו מבוסס על אהבה גדולה ורבת שנים לבשר איכותי. עם השנים העמיקה האהבה למקצוע והתחדד האתגר הבלתי פוסק לשפר את איכות התוצרים כדי להביא ללקוחותינו מוצרי בשר ברמה הגבוהה ביותר בארץ. מיטנט משווקת בשר טרי שמיוצר במפעל סטרילי ובתנאים נאותים וכפוף לכל הנהלים המחמירים של משרד הבריאות ומשרד החקלאות. סוג הבקר נבחר בקפידה לאחר בחינה מדוקדקת של משקים בארץ העוסקים בגידול בקר איכותי ובריא.

הבשרים של זלמן

מהקצביות הותיקות בארץ, מתמחים בבשר ישראלי בגידול עצמי, בשר מפרות מפקירות.

חוות צוק

הבשר בקצביה של חוות צוק הוא בשר מגידול מקומי בלבד – בקר ישראלי, טלה צעיר מהחווה ועוף אורגני ממשק מלמד. הבשר שמגיע אלינו נבחר בקפידה על ידי צוות הקצבים וכל נתח מטופל בהתאם לשימוש בו, החל מבשר לבישול ולטחינה ביישון קצר, ועד לסטייקים משובחים המיושנים על העצם בין ארבעה לחמישה שבועות ביישון יבש מקצועי.

פרה פרה

פרה פרה מביאה עד לפתח ביתכם, מוצרי בשר ועוף טרי באיכות מעולה, ארוזים וחתוכים לפי בקשתכם.

האחים אהרון

הקצביה הכשרה, הוותיקה והמוכרת בתל אביב, האתר מאפשר לכם לעיין במגוון העצום שלנו, להתאים את הנתח הנכון, לבחור מתוך מגוון תערובות הבשרים, להגיע לשלמות המנה שתרצו להכין. תוכלו ליהנות מבשר איכותי מוכן לצרכים שלכם. נגיע אליכם בלי מאמץ, לבית או למקום העבודה עם שירותי משלוחי בשר שלנו!

בשר מהכשר

אנחנו מספקים שרות של משלוחי בשר עד הבית של בשר איכותי ותוצרת משלימה לאירוח, סלטים, משקאות, דגים, קינוחים ועוד... תמיד שמחים לייעץ, לעזור בבחירה וכמובן לספק בזמן הנוח מוצרים איכותיים וטעימים להפליא.

WELL DONE

עם למעלה מעשרים שנות ניסיון בעולם הקולינארי, האחים אסרף ראו כבר הכול. זה בדיוק מה שגרם להם לשנות כיוון ולהגשים את חלומם: להפוך את ארוחת הגורמה לנגישה בכל בית באמצעות פרודוקטים משובחים. כך נולד הקונספט של קצביית וול דאן.

מרינדו

החל משנת 2003 מגדלים רועי תבור ואיתמר קנדליק טלאים ועגלים במושב כנף אשר בדרום רמת הגולן. בתחילת הדרך סופק רוב הבשר למסעדות במרכז הארץ וחברות קייטרינג. עקב הביקוש הרב החלו במרינדו בשנים האחרונות לשווק בשר ללקוחות פרטיים עד הבית ללא תוספת מחיר.

סוד הבשר

החל משנת 2003 מגדלים רועי תבור ואיתמר קנדליק טלאים ועגלים במושב כנף אשר בדרום רמת הגולן. בתחילת הדרך סופק רוב הבשר למסעדות במרכז הארץ וחברות קייטרינג. עקב הביקוש הרב החלו במרינדו בשנים האחרונות לשווק בשר ללקוחות פרטיים עד הבית ללא תוספת מחיר.

אבו חלווה

אנחנו באבו חילווה מאמינים כי איכות המוצרים הם אלו שיקבעו את איכות השירות שאנחנו מספקים למגוון לקוחותינו. אין אצלנו את הכל, אבל כל מה שיש לנו- מפרגיות, בשר טלה, הודו ועד לנתחי בקר פרימיום, הם מוצרים איכותיים, נקיים וטריים. עם ניסיון של שנים בבחירת הנתחים, טיפול מוקפד ועד לאריזה נקייה, החלטנו להתעלות על איכות השירות שלנו ולהעניק ללקוחותינו שירות משלוחים עד הבית.

מושבוצ

בשר הבקר הוא אחד מהמאפיינים הבולטים של הגולן. הוא גם מאבני היסוד של המסעדה שלנו מיום היווסדה. על מנת לקיים את החזון שלנו, וכדי שנוכל לספק ללקוחותינו את הבשר האיכותי ביותר. חברנו בשנת 2015 ליוחאי שניידר ממעלה גמלא והקמנו יחד את הקצבייה של המושבוצ.

אטליז חינאווי

אטליז חינאווי מספק בשר טרי ומובחר עד לפתח ביתך... כידוע לכל איכות הבשר וטריותו מאוד חשובה, לבחור בשר רך וטרי דורש מאיתנו הקצבים המון מידע . אנו דורשים לדעת את הקורות חיים של אותו העדר, ולהבין את דרך החיים של העדר וגידולו. החשיבות להבין ולגלות האם תנאי הגידול של העדר נוח... והאם בעל העדר בעצמו הוא אדם אחראי ואכן אכפת לו מהעדר שלו. משפחת חינאווי עשתה את המחקר הזה במשך שנים רבות. ואכן בזכות זה מתחייבת לספק לכם את הבשר הטרי והאיכותי ביותר.

שוק על ירך

כדי לספק את המענה הראוי לביקוש, באו אייל גרינברג בעל מסעדה ותיק שהקים מספר מסעדות, ויוחאי נווה בן לשושלת קצבים ותיקה והקימו את בית הקצבים "שוק על ירך". בית הקצבים ממוקם במיקום אסטרטגי בלב העיר תל אביב ברחוב לוינסקי 65 ומספק סחורה ושירותים ללקוחות פרטיים ועסקיים באיזור. בין הלקוחות הדורשים את "שוק על ירך" ישנם מסעדות יוקרתיות רבות, אולמות אירועים מוכרים, בתי מלון ותיקים ומוסדות.

מאסטר בוצ'ר

מאסטר בוצ'ר, בוטיק בשר כשר למשלוחים בלבד המשנה את אופן קניית הבשר והופך אותה לקלה, מהירה ובטוחה יותר. מאסטר בוצ'ר הינו איחוד כוחות בין קייטרינג מאסטר מיט, המספק חווית בשרים ייחודית כבר כמעט עשור, מתמחה בבחירת בשרים איכותיים וצלייתם במגוון שיטות, לבין המאסטר קצב רפאל שכבר למעלה מ - 25 שנה בוחר, מפרק, אורז ומשווק בשר איכותי בכל רחבי הארץ. את כל הידע והניסיון שלנו בחרנו להכניס למפעל בשר ולא לקצביה וכך אנחנו יכולים לספק ללקוחות שלנו בשר מעולה, שנבחר בקפידה ונמצא תחת השגחה וטרינרית והשגחת כשרות בכל שלבי הייצור, מקבלת הבשרים ועד יציאתם ללקוח.

אטליז שירי

אטליז שירי נוסד בשנת 1958 על ידי משפחת שירי. משפחת שירי חרטה על דגלה לעסוק במכירה של בשרים באיכות הגבוהה ביותר. החל ממוצרי עוף וכלה בנתחי בקר ברמה הגבוהה ביותר ומוצרי כבש וטלה אשר מעוררים תיאבונם של כל חובבי הבשר באשר הם. אטליז שירי הינו מהראשונים באזור הדרום שהחל בתהליך יישון טבעי של הבשר, תוך הקפדה על שיווק הבשר הטוב ביותר, כאשר בקרת האיכות מתחילה עוד בבית השחיטה. מלבד שיוווק הבשר ומכירתו, באטליז שירי מצטיינים בטיפול מקצועי בבשר הכולל ניקיון, יישון וחיתוך הבשר עבור הלקוח. מכירת העופות מתבצעת בדרך הייחודית של שירי: נקיון העופות, בקרת איכות ופריסה של העוף. התוצאה: הלקוח מקבל מוצר מוגמר, המוכן לבישול וללא צורך בהתעסקות נוספת.

משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי