בשר טרי מובחר שמטופל במקצועיות מרשימה ובהמון אהבה זה סוד ההצלחה של “אטליז הקצבים” בפתח תקווה, הבייבי המושקע והמרשים של בני הזוג אשכול ומלי.
אשכול ומלי חרתו על דגלם מקצועיות ויושר ללא פשרות, והדבר בא לידי ביטוי בסטריליות בוהקת ובריחות נעימים ומפתים. בנוסף, מקפידים באטליז הקצבים למכור אך ורק בשר טרי, שהיום כבר ברור ללא צל של ספק שהוא טעים יותר, מזין יותר ובריא יותר.
“אמנת הבשר” תו איכות שמעניקה מועצת הבקר לאטליזים שעומדים בשורת קריטריונים קפדניים ופועלים בשקיפות מלאה, לטובת חובבי הבשר. כמו כן מציעים מלי ואשכול ללקוחותיהם הנאמנים שלל טיפים שצברו השניים במשך השנים, מתכונים מגוונים, ותערובות תבלינים ורטבים ייחודיים. בימי חמישי אשכול מכין “על האש”, ולקראת חגים ניתן לרכוש במקום מגשיות של בשר עם תאנים ושקדים, כמו גם שוקי טלה ושייטלים פרוסים מוכנים לחימום והגשה.