רשת נתח קצבים הינה רשת קצביות איכות כשרה המונה כיום 12 מתחמי ענק מעוצבים ואתר אונליין בפריסה ארצית.
הרשת מתמחה בייצור עצמי וייבוא של בשרים כשרים ומובחרים החל מבקר איכותי מרמת הגולן ועד הנתחים הטריים שאנו מייבאים מהחוות המובחרות בעולם.
שת ‘נתח קצבים’ הינה עסק משפחתי של שלושה דורות, עם ניסיון וידע של כ-80 שנה בתחום הקמעונאות, האירוח והבישול.
‘נתח קצבים’, שנחשבת כיום לאימפריית בשרים ייחודית בנוף הישראלי, החלה את דרכה בשנת 2010 עם סניף ראשון ומפעל לייצור עצמי של בשרים בגליל העליון, באיזור גידול הבקר המקומי.