היתרונות הרבים של בישול סו-ויד באים לידי ביטוי בצורה ברורה כאשר מבשלים איתה ירקות. הודות לבישול בטמפרטורה נמוכה הערכים התזונתיים של הירקות נשמרים ואתם יודעים בדיוק שתקבלו את המרקם שאתם רוצים ואוהבים בכל פעם מחדש.
בלי טעויות ובלי ניחושים.
היות ואני נמצא בדיאטה קיטוגנית בחודשים האחרונים, הברוקולי שהוא מאד מומלץ בדיאטה הזאת נאכל אצלנו בבית בכמויות לא קטנות ואחרי שניסיתי להכין אותו בכל הדרכים המקובלות, התוצאות הטעימות ביותר מתקבלות אחרי בישול בואקום.
היופי בבישול בואקום הוא שיש מגוון שילובים של זמן וטמפרטורה שאפשר להשתמש בהם כך שאתם יכולים לשחק עם זה ולראות מה השילוב שייתן את התוצאה שאתם הכי אוהבים. לדוגמה במתכון הזה של כריס הולנד הוא בישל את הברוקולי 10 דקות ב 90 מעלות, במתכון פה של Chefsteps הם גם הלכו על שילוב של 90 מעלות ו – 20 דקות ובמתכונים כאן תמצאו גם שילוב של 90 מעלות ו – 20 דקות וגם מתכון בשילוב של 80 מעלות ו – 60 דקות.
ספרו לנו בתגובות מה השילוב שאתם הכי אוהבים.