בישול כרוב בסו-ויד מאפשר לכם לבשל אותו בצורה אחידה ומושלמת. פשוט הכניסו אותו לשקית ואקום עם קצת חמאה ומלח ואחרי 4 שעות כשהוא רך לשלמות, צריבה קטנה על מחבת חמה בחמאה וקיבלתם גם השחמה מדהימה שתוסיף גם לנראות וגם לטעם.
טמפרטורת בישול: 83.9°C
זמן הכנה: 00:15
זמן בישול: 04:00
מרכיבים
ל 4 אנשים:
כרוב בינוני חתוך לרבעים
חצי כפית מלח כשר
2 כפות חמאה לא מלוחה
אופן ההכנה
1. כוונו את מכשיר האנובה שלכם ל 83 מעלות.
2. הכניסו את רבעי הכרוב לשקית ואקום ביחד עם כף חמאה וחצי כפית מלח כשר.
3. הכניסו את השקית האטומה למיכל הבישול ותנו לה להתבשל במשך 4 שעות.
שלבי סיום:
1. הוציאו את השקית מהמיכל ואת הכרוב מהשקית וייבשו אותו.
2. חממו את כף החמאה השנייה על מחבת על אש בינונית ולאחר שהחמאה נמסה, הוסיפו את הכרוב ותנו לו צריבה עד להשחמה מ 2 הצדדים (בערך 5-7 דקות).
פייסבוק
וואטסאפ
אימייל
הדפס