רבעי כרוב סו-ויד

טמפרטורת בישול: 83.9°C
זמן הכנה: 00:15
זמן בישול: 04:00

בישול כרוב בסו-ויד מאפשר לכם לבשל אותו בצורה אחידה ומושלמת. פשוט הכניסו אותו לשקית ואקום עם קצת חמאה ומלח ואחרי 4 שעות כשהוא רך לשלמות, צריבה קטנה על מחבת חמה בחמאה וקיבלתם גם השחמה מדהימה שתוסיף גם לנראות וגם לטעם.

מרכיבים

ל 4 אנשים:
כרוב בינוני חתוך לרבעים
חצי כפית מלח כשר
2 כפות חמאה לא מלוחה

אופן ההכנה

1. כוונו את מכשיר האנובה שלכם ל 83 מעלות.
2. הכניסו את רבעי הכרוב לשקית ואקום ביחד עם כף חמאה וחצי כפית מלח כשר.
3. הכניסו את השקית האטומה למיכל הבישול ותנו לה להתבשל במשך 4 שעות.

שלבי סיום:

1. הוציאו את השקית מהמיכל ואת הכרוב מהשקית וייבשו אותו.
2. חממו את כף החמאה השנייה על מחבת על אש בינונית ולאחר שהחמאה נמסה, הוסיפו את הכרוב ותנו לו צריבה עד להשחמה מ 2 הצדדים (בערך 5-7 דקות).

שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
אימייל
שיתוף ב print
הדפס
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

אחריות לשנתיים

על מוצרי אנובה

100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי