קונפי שום סו-ויד

טמפרטורת בישול: 87°C
זמן הכנה: 00:10
זמן בישול: 04:00

יש מקרים שבהם היתרון של הסו-ויד (בישול בואקום) הוא מובהק על פני שיטות בישול אחרות והכנת קונפי שום היא אחד מאותם מקרים.

לקונפי שום יש מגוון רחב מאד של שימושים ותמיד טוב שהוא נמצא במקרר זמין ומוכן לשימוש. הוא בקלות יכול לעזור לכם לשדרג כמעט כל מנה ושילוב שלו עם בשר הוא אחד השילובים הטובים בנמצא.

אם תחשבו על זה, כמעט כל המתכונים שתמצאו באינטרנט יכללו קילוף של שיני שום לפני הבישול ואני אישית, לא סובל את החלק הזה וההכנה של קונפי שום מראש בסו-ויד חוסכת לי את ההתעסקות המיותרת הזאת.

קונפי היא בעצם שיטת בישול צרפתית, שבה מבשלים ירקות, בשר או דגים בשמן בטמפרטורה נמוכה. ניתן להכין את הקונפי שום בשקית ואקום או בתוך צנצנת זכוכית. במידה ובחרת להשתמש בשקית ואקום המלצה שלי היא להקפיא את השקית עם המרכיבים כך שהשמן לא יהיה נוזלי ואז אפשר לבצע את הואקום בקלות רבה.

מרכיבים

שיני שום קלופות
חצי כפית מלח גס
שמן זית איכותי (בכמות שתספיק לכיסוי כל השום)

אופן ההכנה

מכניסים את כל המרכיבים לתוך השקית ואקום או הצנצנת זכוכית. חשוב מאד לוודא שהשמן מכסה את כל המרכיבים.
מכניסים למיכל או סיר לבישול של 4 שעות בטמפרטורה של 87 מעלות.
לאחר הבישול מוציאים מהשקית ומאחסנים במקרר בצנצנת זכוכית (עד שבועיים) ואם הכנתם מראש בצנצנות זכוכית אז מכניסים ישר למקרר.

שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
אימייל
שיתוף ב print
הדפס
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

אחריות לשנתיים

על מוצרי אנובה

100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי