מרכיבים
סטייק אנטריקוט (Rib Eye) עם העצם בעובי של 6-7 ס״מ
פלפל שחור
מלח
שמן קנולה (או כל שמן אחר עם נקודת עישון גבוהה)
אופן ההכנה
חמם את המכשיר ל – 55°C מעלות.
מתבלים את הסטייק עם מלח גס ופלפל שחור.
אורזים בוואקום את הסטייק ומבשלים למשך 5 שעות. במידה והסטייק שלך פחות עבה (2.5 עד 5 ס״מ) זמן הבישול יהיה בין שעתיים לשלוש.
לאחר סיום הבישול, הוצא את הסטייק משקית הבישול וייבש אותו.
הוסף שמן קנולה או כל שמן אחר עם נקודת עישון גבוהה למחבת מברזל יצוק והמתן עד שהמחבת נהיית חמה מאד.
לאחר צריבה של דקה מכל צד, הוצא את הסטייק מהמבחת ופרוס אותו לפרוסות.
פייסבוק
וואטסאפ
אימייל
הדפס