אנטריקוט (Rib Eye) סו-ויד

מרכיבים

סטייק אנטריקוט (Rib Eye) עם העצם בעובי של 6-7 ס״מ
פלפל שחור
מלח
שמן קנולה (או כל שמן אחר עם נקודת עישון גבוהה)

אופן ההכנה

חמם את המכשיר ל – 55°C מעלות.
מתבלים את הסטייק עם מלח גס ופלפל שחור.
אורזים בוואקום את הסטייק ומבשלים למשך 5 שעות. במידה והסטייק שלך פחות עבה (2.5 עד 5 ס״מ) זמן הבישול יהיה בין שעתיים לשלוש.
לאחר סיום הבישול, הוצא את הסטייק משקית הבישול וייבש אותו.
הוסף שמן קנולה או כל שמן אחר עם נקודת עישון גבוהה למחבת מברזל יצוק והמתן עד שהמחבת נהיית חמה מאד.
לאחר צריבה של דקה מכל צד, הוצא את הסטייק מהמבחת ופרוס אותו לפרוסות.
שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
אימייל
שיתוף ב print
הדפס
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי