מדריך זמן וטמפרטורה לבישול סו-ויד

הנה זה, המדריך של Chefsteps לבישול סו-ויד בתרגום לעברית. צלעות חזיר עסיסיות, אספרגוס כמו שאספרגוס צריך להיות, חזה בקר שמבושל לאיטו ומתפוצץ מטעם, כל אלה יכולים להיות מושגים בקלות בעזרת המדריך הקטן והשימושי הזה. כדי להשתמש בו, פשוט בחר את האוכל שאתה מכין ואת רמת העשייה שאתה רוצה ותמצא את הזמן והגדרות טמפרטורה שאתה צריך כדי להשיג בדיוק את התוצאה הרצויה. לא צריך לנחש ולא צריך לשאול את גוגל יותר. המדריך הזה נכתב בידי השפים של Chefsteps לאחר בדיקות רבות במטבח הפיתוח שלהם.

אחד הדברים שהופכים את הבישול בסו-ויד לפשוט וקל הוא הדרך שבה הוא נותן לנו חלון ארוך לעבודה. דלורית תהיה מוכנה בשעה, למשל, אבל אנחנו יכולים להשאיר אותה באמבט המים עד שלוש שעות. זה ייקח כארבעה-וחצי שעות לבשל פריים ריב לשלמות, אבל אתה יכול להשאיר אותו באמבטיה במשך תשע וחצי שעות יותר ועדיין תהיה לך ארוחת ערב מושלמת. כדי לעזור לך לנצל את זה יתרונות “השגר ושכח” של הבישול בסו-ויד, אנו מציעים טווחי זמן למגוון רחב של סוגי מזון שונים. השתמש בו כדי להגיש את ארוחת הערב בכל פעם שאתה מוכן מבלי הדאגה ששינויים בלוח הזמנים של הרגע האחרון יהרסו לך את הארוחה.

אחד הדברים שהופכים את הבישול בסו-ויד לפשוט וקל הוא הדרך שבה הוא נותן לנו חלון ארוך לעבודה. דלורית תהיה מוכנה בשעה, למשל, אבל אנחנו יכולים להשאיר אותו באמבט המים עד שלוש שעות. זה ייקח כארבעה-וחצי שעות לבשל פריים ריב לשלמות, אבל אתה יכול להשאיר אותו באמבטיה במשך תשע וחצי שעות יותר ועדיין תהיה לך ארוחת ערב מושלמת. כדי לעזור לך לנצל את זה יתרונות “השגר ושכח” של הבישול בסו-ויד, אנו מציעים טווחי זמן למגוון רחב של סוגי מזון שונים. השתמש בו כדי להגיש את ארוחת הערב בכל פעם שאתה מוכן מבלי הדאגה ששינויים בלוח הזמנים של הרגע האחרון יהרסו לך את הארוחה.

מפתח

הבסיס

בקר

חזיר

עוף

דגים

ירקות

פירות

משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}