סדנאות 1

יסודות שיטת הבישול בוואקום / FeinCook

יסודות שיטת הבישול בוואקום / FeinCook


סדנת היכרות עם שיטת הבישול בוואקום. מהי שיטת הבישול בוואקום? מהו הציוד הדרוש על מנת לבשל בוואקום? איך אורזים חומר גלם בעזרת מכונת וואקום? כיצד עובדים עם סירקולטור או אמבט בישול? מדוע ואיך משתמשים במים כמדיום לבישול? מהן מגבלות נפח כלי הבישול? כיצד מתכננים וכיצד מבשלים בוואקום? כיצד בוחרים טמפרטורה בישול אידאלית לכל חומר גלם? כיצד מגישים מזון שבושל בוואקום? שיטות בישול משלימות לשיטת הבישול בוואקום. קירור, הקפאה וחימום חוזר של מוצרים מבושלים בוואקום. אורך חיי מדף של מוצרים מבושלים בוואקום. בישול בוואקום של מוצרים קפואים לא מופשרים ויתרונות הבישול בוואקום במטבח הביתי.

  • איפה? סטודיו FeinCook, דרך בן צבי 84, תל אביב (בניין פנורמה, קומה 6, סטודיו 633).
  • כמה זמן? 3 שעות
  • כמה עולה? 250 ש"ח
  • מה בתפריט? פסטרמה של חזה עוף בתוספת מיונז טבעוני, קרפצ’ו סלק, פילה סלמון מוגשים עם תפו”א צלויים, אסאדו צ’ילי מתוק, רוסטביף סינטה, פרגיות בתיבול שווארמה וסורבה פירות קפואים מוגש עם תפוחי-עץ.


הייתם בסדנה? ספרו לנו איך היה…


סדנאות 2

קרנבל של בשר

קרנבל של בשר


בשנה האחרונה אוהד קויתי וגילי בן שחר הקימו את קרנבל של בשר, מתוך התשוקה שלהם לאוכל והתפיסה שאכילה היא הרבה יותר מסתם להכניס משהו לפה. הם משלבים בין חומרי גלם איכותיים וטריים לאנשי מקצוע מהשורה הראשונה והתוצאה היא חוויה של יצירה קולינרית והצגת שלבי ההכנה אל מול עיני האורחים ובתור אחד שחווה את הקרנבל הזה בעצמו אני יכול להעיד שזאת חוויה שלא תשכחו :)

  • איפה? איזור המרכז (כתובת מדויקת תמסר בשבוע הקרנבל).
  • כמה זמן? שעתיים וחצי (20:30 עד 23:00)
  • כמה עולה? 280 ש"ח
  • מה בתפריט? מעל 15 מנות בשריות, מלוות בהסברים, רטבים, תוספות וקינוחים. יין, סנגרייה ומים מרעננים. אה… ואוכלים רק בידיים!

  • איפה?

    איזור המרכז (כתובת מדויקת תמסר בשבוע הקרנבל).

  • כמה זמן?

    שעתיים וחצי (20:30 עד 23:00)

  • כמה עולה?

    280 ש"ח

  • מה בתפריט?

    מעל 15 מנות בשריות, מלוות בהסברים, רטבים, תוספות וקינוחים. יין, סנגרייה ומים מרעננים. אה… ואוכלים רק בידיים!



הייתם הסדנה? ספרו לנו איך היה…