מדריך בישול סו-ויד לעוף 1

מדריך בישול סו-ויד לעוף

הורידו את המדריכים

בגרסה מוכנה להדפסה!

עוף והודו יכולים לצאת מדהים כאשר מבשלים אותם סו-ויד. מדובר בעופות פופולריים מאד שזמינים כל השנה ובשר החזה שלהם הוא עסיסי מאד כאשר מבשלים אותו סו-ויד.

כל מה שצריך לדעת זה את ההבדלים בטמפרטורות אופטימליות בין החלקים השונים כאשר החזה נחשב לבשר בהיר וכל השאר החלקים נחשבים לבשר כהה. בכלליות, בשר כהה דורש טמפרטורות גבוהות יותר מבשר בהיר ובגלל ההבדלים האלו ההמלצה היא לפרק את העוף לפני הבישול סו-ויד ולא לבשל אותו כחתיכה אחת.

הידעתם?

  • התרנגולת היא קרובת משפחתו הקרובה ביותר של ה T-REX.
  • יש יותר תרנגולות בעולם מבני אדם.
  • תרנגולות יכולה לחיות ללא ראש. התרנגול מייק חי 18 חודשים בשנת 1945 ללא ראש ואף יצא לסיבוב הופעות והופיע במגזינים LIFE ו – TIME.
מדריך בישול סו-ויד לעוף 2