עגלת קניות

מדריך בישול סו-ויד לעוף

עוף והודו יכולים לצאת מדהים כאשר מבשלים אותם סו-ויד. מדובר בעופות פופולריים מאד שזמינים כל השנה ובשר החזה שלהם הוא עסיסי מאד כאשר מבשלים אותו סו-ויד.

כל מה שצריך לדעת זה את ההבדלים בטמפרטורות אופטימליות בין החלקים השונים כאשר החזה נחשב לבשר בהיר וכל השאר החלקים נחשבים לבשר כהה. בכלליות, בשר כהה דורש טמפרטורות גבוהות יותר מבשר בהיר ובגלל ההבדלים האלו ההמלצה היא לפרק את העוף לפני הבישול סו-ויד ולא לבשל אותו כחתיכה אחת.

הידעתם?

  • התרנגולת היא קרובת משפחתו הקרובה ביותר של ה T-REX.
  • יש יותר תרנגולות בעולם מבני אדם.
  • תרנגולות יכולה לחיות ללא ראש. התרנגול מייק חי 18 חודשים בשנת 1945 ללא ראש ואף יצא לסיבוב הופעות והופיע במגזינים LIFE ו – TIME.
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

שירות לפני הכל
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

צריכים עזרה?
אנחנו פה!

שירות לפני הכל!

שתפו בפייסבוק

קבוצת הפייסבוק

עגלת קניות

צריכים
עזרה?

שירות
לפני הכל!

שתפו
בפייסבוק

עגלת
קניות

מדריך זמן וטמפרטורה לבישול סו ויד!

בשביל לבשל בוואקום אתם צריכים לדעת 2 דברים. טמפרטורה וזמן. במדריך הזה תקבלו את השילוב הנכון לבשר בקר, כבש, עוף, דגים, ירקות, פירות וביצים.

השאירו את המייל והמדריך בדרך אליכם!