הפשטות במיטבה, רוטב פיצה קלאסי, קליל ופשוט יוצר את ההשלמה המושלמת לשכבת תוספות הפיצה לבחירתך.
את הרוטב לפיצה נעשה על הכיריים ולא בטאבון OONI, המתכון הזה הוא רק אחד מתוך ספר הבישול OONI: Cooiking with Fire.
“עגבניות עסיסיות ומתוקות עם רמז של שום, מלח ובזיליקום הופכות לרוטב הפיצה האידיאלי להגברת הטעם של בסיס בצק הפיצה הקלאסי שלך”, אומר מנכ”ל אוני, Kristian Tapaninaho (כריסטיאן טפנינהו).
בחירת העגבניות באיכות טובה תשנה את הטעם של הרוטב שלכם –אנחנו אוהבים ללכת על שימורים של עגבניות San Marzano (סן מרזאנו), שהן הבחירה המסורתית לפיצה נפוליטנית.