טמפרטורת בישול: 85°C
זמן הכנה: 00:30
זמן בישול: 14:00
מרכיבים
חלב מרוכז ממותק
צנצנות מייסון 118 מ”ל
אופן ההכנה
1. מוזגים חלב מרוכז ממותק ישירות מהפחית לצנצנות המייסון. השאירו כמות קטנה של מקום בחלק העליון של הצנצנת. סגרו את מכסה הצנצנת – לא חזק מידי!
2. כוונו את מכשיר האנובה לחום של 85 מעלות ל-12 עד 14 שעות – עד שריבת החלב מקבלת את הצבע הרצוי!
3. הכניסו את הצנצנות לאמבטיית המים החמים
סיום:
1. לאחר קבלת הצבע הרצוי, הניחו צנצנות מאמבט המים באמבט קרח. לאחר שריבת החלב הצטננה, מכניסים למקרר לשעתיים לפני ההגשה. מגישים עם לחם, טוסטים, קרקרים, אפילו בייגלה.
פייסבוק
וואטסאפ
אימייל
הדפס