אם אתם שואלים את עצמכם איך סו-ויד וגריל הולכים ביחד אז התשובה היא שלבשל את הבשר בסו-ויד ורק לתת לו את הסיומת על על הגריל תעלה את איכות הבשר שלכם לרמה חדשה וגבוהה הרבה יותר. והיום אתם תראו איך אחרי 3 שעות במים ו 10 דקות על הגריל גורמות לרגלי העוף האלה לטעמים שלא הייתם רגילים אליהם.
זאת פשוט הדרך הטובה ביותר לבשל עוף, אין יותר ניחושים אם הבשר מוכן או לא, אין יותר חלקים שמוכנים יותר מאחרים ואין יותר בשר שעשוי יותר מדי או פחות מדי עד לרמה שהוא לא אכיל ולא טעים. השילוב של סו-ויד וגריל נותן לכם בשר שעשוי בדיוק במידה עם הקריספיות והטעם הנפלא של הגריל.