בדיוק כמו שאתם מכינים סטייק סו-ויד ונותנים לו את הפיניש האחרון על המחבת בכדי לקבל בשר שעשוי באופן מושלם מבפנים בנוסף לקריספיות החיצונית. השילוב הזה של טכניקות הבישול מאפשר לכם לקבל תוצאות שלא ניתן לקבל כאשר משתמשים רק באחת מהשיטות. בדיוק אותו דבר תקף גם לתפוחי אדמה בגריל.
מרכיבים
900 גרם תפוחי אדמה
2 ליטר מים
30 גרם מלח
15 גרם סוכר
שמן זית
רוזמרין
אופן ההכנה
חתכו את תפוחי האדמה לחתיכות בעובי של 10-13 מילימטר.
הוסיפו מים, מלח, סוכר ורוזמרין לסיר וערבבו.
הביאו את המים המלוחים מתוקים לרתיחה והוסיפו את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים (בערך 15 דקות).
סננו את המים והעבירו למגש או צלחת.
בסולם של 1 עד 10, אתם רוצים שהחום של המנגל שלכם יהיה בסביבות 7.
אחרי שתפוחי האדמה התקררו קצת שמנו אותם בשמן זית והוסיפו מלח לפי הטעם (לא חובה).
שימו אותם על המנגל ובשלו אותם עד שהם מקבלים גוון חום-זהוב (אין צורך להפוך אותם). אחרי בערך 5 דקות או כשהם נראים לכם מוכנים תורידו אותם מהמנגל.
הוסיפו עוד קצת שמן זית, מלח ורוזמרין לתפוחי האדמה ותגישו.
פייסבוק
וואטסאפ
אימייל
הדפס