פילה מיניון סו-ויד

מרכיבים

4 סטייקים פילה מיניון (בעובי של 2.5 ס”מ)
מלח
פלפל שחור
שמן זית
שיני שום
טימין
חמאה

אופן ההכנה

חממו את המכשיר ל – 54° מעלות לתוצאה של מדיום רייר. אם אתם רוצים את הסטייק שלכם רייר חממו ל 52 מעלות. לסטייק מדיום 56 מעלות ולמדיום וול חממו ל 60 מעלות.
טבלו את הבשר עם מלח ופלפל והוסיפו עוד תבלינים שאתם אוהבים.
הכניסו את הבשר לשקית וואקום או (כל סטייק בשקית נפרדת). הוסיפו מעט שמן זית, שן שום קצוצה וטימין.
בשלו למשך 45 דקות.
חממו מחבת לחום גבוה ובזמן שהיא מתחממת תעבירו את הסטייקים מהשקית לצלחת וייבשו אותם בעזרת מטלית נייר.
תשמרו על הנוזל והתבלינים שהיו בשקית.
כאשר המחבת חמה מספיק הוסיפו קצת שמן, הכניסו את הסטייקים והוסיפו קצת חמאה, את השום, התבלינים וכל הנוזלים מהשקית.
צרבו את הסטייקים בערך כדקה מכל צד.
בתאבון!
שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
אימייל
שיתוף ב print
הדפס
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי