משלוח חינם לנקודת איסוף* בהזמנה מעל ₪300. שליח עד הבית חינם בהזמנה מעל ₪1,000.
סדנת סו ויד למתחילים
בואו להכיר את שיטת הבישול בואקום שכובשת בסערה את העולם.
מה זה בישול סו ויד?
Sous-vide (בצרפתית “תחת ואקום”) היא שיטת בישול מזון בשקיות אטומות בתוך אמבט מים או בסביבת קיטור בטמפרטורה מדויקת. בישול בשיטת סו-ויד מאפשר לבשל את האוכל באופן שווה, על מנת להבטיח שהוא ייצא מבושל כראוי מבפנים ומבחוץ.
מה נלמד
היסטוריה כללית על השיטה
היתרונות וחסרונות שימוש בסו-וויד
הסבר על מכשיר הסו-וויד וחלקיו
הסבר על שמירה וניקיון מכשיר הסו-וויד
הסבר והכרה עם מוצרים משלמים לערכת הסו-וויד (מכלים, מכונות וואקום, שקיות ייעודיות וזיפלוק, צנצנות מייסון, משקולות, סטנד מתכוון, כדורי חימום וכו’…)
כיצד “לוואקם” באמצעות שקיות זיפלוק בשיטה ידנית
הסבר על תהליכים מקדימים לבישול בריין רטוב ויבש והתהליכים הכימיים שקורה בהם “דנטורציה” “אוסומוזה” “דיפוזיה”
הסבר על בטיחות מזון בבישול באווירה אינירובטית (אווירה נטולת חמצן)