עגלת קניות

סדנת סו ויד למתחילים

בואו להכיר את שיטת הבישול בואקום שכובשת בסערה את העולם.

מה זה בישול סו ויד?

Sous-vide (בצרפתית “תחת ואקום”) היא שיטת בישול מזון בשקיות אטומות בתוך אמבט מים או בסביבת קיטור בטמפרטורה מדויקת. בישול בשיטת סו-ויד מאפשר לבשל את האוכל באופן שווה, על מנת להבטיח שהוא ייצא מבושל כראוי מבפנים ומבחוץ.

מה נלמד

  • היסטוריה כללית על השיטה
  • היתרונות וחסרונות שימוש בסו-וויד
  • הסבר על מכשיר הסו-וויד וחלקיו
  • הסבר על שמירה וניקיון מכשיר הסו-וויד
  • הסבר והכרה עם מוצרים משלמים לערכת הסו-וויד (מכלים, מכונות וואקום, שקיות ייעודיות וזיפלוק, צנצנות מייסון, משקולות, סטנד מתכוון, כדורי חימום וכו’…)
  • כיצד “לוואקם” באמצעות שקיות זיפלוק בשיטה ידנית
  • הסבר על תהליכים מקדימים לבישול בריין רטוב ויבש והתהליכים הכימיים שקורה בהם “דנטורציה” “אוסומוזה” “דיפוזיה”
  • הסבר על בטיחות מזון בבישול באווירה אינירובטית (אווירה נטולת חמצן)
  • אמבטיית קרח היתרונות ושימושים
  • שמירה על מזון לאחר הבישול
  • כיצד לתכנן מראש את הארוחה
  • טיפים כלליים

מה אוכלים?

בקרוב

מי מעביר את הסדנה?

בקרוב

איפה, מתי, כמה זמן וכמה עולה?

משך הסדנה יהיה כ 4 שעות. 

המיקום ותאריכים יפורסמו בקרוב.

עלות תפורסם בקרוב.

משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

שירות לפני הכל
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

צריכים עזרה?
אנחנו פה!

שירות לפני הכל!

שתפו בפייסבוק

עקבו באינסטגרם

קבוצת הפייסבוק

עגלת קניות

צריכים
עזרה?

שירות
לפני הכל!

שתפו
בפייסבוק

עגלת
קניות