מתכון חדש מבית היוצר של מור חכם ובהשראת אחד השפים הכי אהובים עליו (על הרבה אחרים) בארץ, השף ארז קומורובסקי.
הבמה של מור:
לפני 5 שנים אשתי קנתה לי ליום הולדת סדנא לבישול אצל ארז קומורובסקי, האמת שמאז לא הכנתי את המתכון הזה ובטח שלא בסו-וויד.
כשהסתובבתי בסופר בתקווה לקבל השראה למנה חדשה ומגניבה לחג שקצת תגוון את השולחן מהמנות הרגילות המוגשות אצלנו, ראיתי פתאום שומר טרי ויפה. נכון שלא מרגישים עדיין אבל בכל זאת אנחנו מגיעים לאוקטובר והחורף מתקרב ואיתו כל הירקות שורש המנחמים שכולנו אוהבים.
ישר נדלק בי הזיכרון לאותה מנה ריחנית וטעימה, מהר מאוד ובהתרגשות רבה שלחתי הודעה לאשתי ועם שינויים קלים מאוד מהמנה המקורית קניתי מצרכים והתחלתי לבשל.
אז על מה כל החפירה אתם שואלים ומהי אותה מנה?
מנה קרה, קלילה, פשוטה להכנה, חמצמצה בריח של אניס, שיכולה להתאים לכל שולחן חג, ימי שישי, או סתם ככה.