בצק שלוקח פחות משעה מהערבוב לאפייה מבית היוצר של OONI.
כדי שהתהליך יעבוד, חשוב שיהיה מקום חמים שיאפשר לבצק לנוח, או באמצעות שיטה אחרת כפי שמתואר במתכון.
טמפרטורת מנוחה אידיאלית צריכה להיות 24°C ומעלה.
זהו בצק רטוב למדי ולכן הכרחי לפזר מעט קמח כדי למנוע מהבצק להידבק. אנחנו לא ממליצים להשתמש במערוך מכיוון שהוא מוציא הרבה אוויר החוצה, אז תלמד כיצד למתוח את כדורי הבצק שלך ביד כמו מקצוענים.
מייצרים 5 כדורי בצק של 250 גרם או 4 כדורי בצק של 330 גרם.