ללא ספק אחד הנתחים האהובים ואחד הנתחים שמתאימים במיוחד לשיטת הבישול סו ויד. מי לא אוהב נתח של בשר בקר עסיסי עם שומן נמס ומטפטף ועצם שמאדירה את הטעמים… אבל רגע, האם זהו בכלל שמו של הנתח? התשובה בגוף השאלה – מבחינה היסטורית, אסאדו הוא לא שם של נתח בודד אלא שם של טקס צליית בשר דרום אמריקני מסורתי, שנפוץ בעיקר בארגנטינה.
אם אתם רוצים ללמוד עוד על נתח האסאדו וההיסטוריה שלו יש לנו מאמר שיעשה לכם סדר.
כיום, רבים מכנים את הנתח בשם ‘אסאדו’ אך למעשה, מדובר בסוג של עיוות.