אתם חושבים שחזה עוף עדין? סלמון לא רואה חזה עוף ממטר. עם מספיק תרגול, תוכלו לבשל סלמון מדיום-רייר מושלם.
הבעיה היא שתרגול כזה יכול להיות יקר ובעזרת בישול סו-ויד אתם מוציאים את כל הניחושים מהמשוואה כי בישול סלמון סו-ויד מבטיח לכם סלמון רך ועסיסי בכל פעם מחדש.
בישול סו-ויד גם מאפשר לכם להשיג מרקמים שמעולם לא ידעתם שהם אפשריים, החל ממרקם חמאתי ורך ועד למרקם של שבבים רכים שנמסים בפה.
שימו לב שזמני הבישול במתכון זה הם מתחת לרף התחתון בכל הנוגע לפסטור מזון וזמנים אלו לא מומלצים לנשים בהיריון ואנשים עם מערכת חיסונית חלשה. לחצו כאן לקרוא בהרחבה על בטיחות בישול בסו-ויד וזמני פסטור .