מהי הדרך הטובה ביותר לבשל פילה מיניון רך במיוחד? לפי גרנט מ ChefSteps צריך לחלוט אותו בציר בקר!
קראתם נכון. במקום לתת לו חריכה במחבת או צריבה בגריל חם או להכין אותו בסו ויד, גרנט התמקד ברכות הייחודית של הפילה ופיתח שיטה שמניבה את הפילה הרך ביותר האפשרי.
המדע פשוט: על ידי חליטה של הפילה בציר בקר, סיבי השריר לא מתכווצים בכוח כמו שקורה כשהם נחשפים לחום הגבוה של מחבת או גריל. מכיוון שהציר בקר נשמר בטמפרטורה מדויקת, ניתן לשלוט במידת העשייה המדויקת שאתם מעדיפים, מה שמוביל לסטייק מבושל בצורה מושלמת שהוא רך להפליא.
אנחנו ממליצים להגיש את הפילה במידת עשייה נדירה, אבל זה תלוי בכם.
זו דרך מעודנת וטעימה להפליא להכין את הסטייק הרך מכולם ובכדי להוכיח את זה, אין צורך בסכין בכלל בשביל לפרוס אותו!
זה בהחלט נראה מעניין ויכול להיות שאני אנסה את זה בקרוב ואעדכן בתוצאות 🙂
קרדיט תמונה: Poached Filet Mignon by ChefSteps