תדמיינו את זה: אתם במסעדת סטייקים, והסטייק שלכם מגיע עם קראסט שחום ופריך, טובל בשלולית קטנה של מיצי סטייק וחמאה מזוקקת.
אתם תופסים את סכין הסטייק המשוננת והקצת כהה שלכם ומזלג, ופשוט מתחילים לחתוך, והסטייק… טוב, זה סטייק, הוא טעים מאוד (תלוי כמובן לאיזו מסעדת סטייקים הלכתם).
אבל הוא יכול להיות יותר טעים.
ואתם לא צריכים כלים מיוחדים, לא צריך לבקש בקשות מיוחדות. כל מה שצריך זה קצת ידע.
בסרטון האחרון של ChefSteps, הקצב הראשי קווין סמית’ מדגים איך הוא אוהב לחתוך את הסטייקים שלו על הצלחת. עם הבנה עמוקה של כיוון סיבי השריר בכל נתח, כמו גם את הטעמים הייחודיים שכל קבוצת שרירים יכולה לספק, הוא מראה לכם איך להשתמש בסכין ומזלג סטנדרטיים כדי לחתוך סטייק פילה, פורטרהאוס ואנטריקוט כך שתוכלו ליהנות מהסטייק שלכם למקסימום.
אז אם יצא לכם לשמוע בעבר שצריך לחתוך את הסטייקים נגד כיוון הסיבים לפני שאוכלים ולא ממש הבנתם מה רוצים ממכם, הסרטון הבא ייתן לכם תשובה!